"V.A. Urechia" | Închiderea bibliotecilor de vară se lasă cu premii

"V.A. Urechia" | Închiderea bibliotecilor de vară se lasă cu premii
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

A venit oficial toamna şi, săptămâna viitoare, Biblioteca Judeţeană "V. A. Urechia" îşi va închide cu fast cele două cluburi de vacanţă - "Clubul Curioşilor", destinat copiilor, precum şi "Cafeneaua Culturală", cu oferte educativ-distractive pentru adolescenţi - care i-au ţinut pe cei mici ocupaţi, i-au informat, distrat, socializat, îmbiat să concureze şi să afle.

Închiderea activităţilor care s-au desfăşurat întreaga vară şi le-au oferit surprize celor care nu au fost plecaţi din oraş se va face nu oricum, ci cu festivităţi de premiere! Miercuri, 7 septembrie, respectiv, joi, 8 septembrie, de la ora 10,30, la Biblioteca Estivală din Parcul Eminescu, se va desfăşura gala premierii participanţilor la concursuri. Tot atunci se va face şi evaluarea impactului celor două proiecte de vacanţă.

Ieri, 2 septembrie, a avut loc închiderea activităţilor Clubului de vacanţă "Vacanţa ALTFEL la bibliotecă!", ediţia a IV-a, 2016. Au fost acordate diplome de participare, cărţi şi surprize şi au fost evaluate activităţile desfăşurate. Din 4 iulie şi până pe 2 septembrie, clubul s-a desfăşurat cu succes, oferind ateliere diverse şi având parte de o participare numeroasă.

Tot ieri, în Grădina Publică, la Foişor, a avut loc închiderea proiectului „Grădina cu Cărţi, program de vacanţă pentru copii”, desfăşurat pe toată perioada verii.

Pe 1 septembrie, a avut loc, închiderea Clubului BiblioVACANŢA, cu premierea participanţilor. Clubul BiblioVACANŢA, ediţia a III-a, s-a desfăşurat între 1 iulie şi 1 septembrie, la Filiala nr. 1 „Costache Negri” - Biblioteca Municipală pentru Copii, din Ţiglina I, cu ateliere zilnice, alături de bibliotecari şi de voluntari: de lectură, de jocuri, de creaţie Deco-art, de joacă în aer liber, de limbi străine (franceză, italiană, spaniolă),  de astronomie şi de film.

Şi la Filiala nr. 4 „Grigore Vieru” din Gara CFR a avut loc încheierea proiectului ludico-educativ pentru copii şi adolescenţi „Vacanţa la bibliotecă - Şah şi lectură activă”, cu o festivitate de premiere şi o evaluare finală.        

Citit 1533 ori Ultima modificare Vineri, 02 Septembrie 2016 17:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.