SESIZEAZĂ CITITORII „Vieţii libere”. Coşuri de GUNOI arhipline şi urât mirositoare, veşnicele probleme în Galați

SESIZEAZĂ CITITORII „Vieţii libere”. Coşuri de GUNOI arhipline şi urât mirositoare, veşnicele probleme în Galați
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Peturi, sticle, ambalaje, covoare din seminţe sau mucuri de ţigară lăsate cu nepăsare la doar un metru de coşurile de gunoi. Lipsa bunului simţ face casă bună cu unii gălăţeni.

Mulţi dintre aceştia, din comoditate, rea voinţă sau pur şi simplu lipsă de educaţie, se mulţumesc să îşi abandoneze şi sacul menajer imediat ce ies din casa scării. Astfel, se mulţumesc să îl arunce şi în coşurile mici de gunoi, doar pentru a nu se deplasa. Astfel, ceilalţi gălăţeni aruncă gunoaiele pe jos, pentru că nu mai încap în vasul respectiv şi nici nu au răbdare sa ajungă la următorul coş.

Un cititor ne-a trimis o imagine cu un coş de gunoi din zona Ţiglina I, care, spune el, e mai tot timpul încărcat la refuz şi care miroase îngrozitor, fiind un focar de infecţii.

Reamintim că amenda pentru gunoaiele aruncate la voia întâmplării se încadrează între 1.000 şi 2.500 de lei.

Citit 2103 ori Ultima modificare Marți, 06 Septembrie 2016 20:49

2 comentarii

 • postat de ady
  Miercuri, 07 Septembrie 2016 08:52
  5.2.209.***
  din cauza LENEI se arunca sacii menajeri la cosurie de gunoi de la strada sau prin tronsoane, astea asa zisi educati frumos imbracati parfumati.
  0
  3
  Raportează
 • postat de Vasilache
  Marți, 06 Septembrie 2016 18:09
  5.13.159.***
  Daca s-ar da mereu amenzi pentru gunoaiele aruncate la voia intamplarii, tuturor acestor nesimtiti care traiesc printre noi, iar noi nu am fi nepasatori la aceste obiceiuri, altfel ar arata curatenia in oras.
  0
  9
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.