TRENURI SUPLIMENTATE spre şi dinspre Iaşi | Cu CFR Călători, în pelerinaj de Sfânta Parascheva

TRENURI SUPLIMENTATE spre şi dinspre Iaşi | Cu CFR Călători, în pelerinaj de Sfânta Parascheva
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Până pe 19 octombrie, pasagerii care călătoresc din toată ţara spre şi dinspre Iaşi, cu ocazia Sărbătorii Sfintei Parascheva, vor avea la dispoziţie o capacitate de transport suplimentată, informează CFR Călători.

Pentru călătorii din Galaţi, trenurile CFR vor fi suplimentate în zilele de 13/14 şi 18/19 octombrie. Sunt două trenuri directe Galaţi - Iaşi în aceste perioade: unul cu plecare dimineaţa, la ora 6,00 şi cu sosirea în Iaşi la ora 10,25, şi al doilea care pleacă din Galaţi la 16,42 şi ajunge la Iaşi la 21,10. De asemenea, alte şapte trenuri au legătură spre Iaşi din Tecuci şi din Mărăşeşti.

În afară de casele de bilete din gări, care pot fi aglomerate în zilele respective, biletele mai pot fi cumpărate online de pe www.cfrcalatori.ro, de la automatele XsellKiosk din gări, de la automatele ZebraPay din marile centre comerciale, de la casele de bilete din agenţiile de voiaj CFR şi de la distribuitorii autorizaţi (agenţii de turism). Indiferent de canalul ales pentru cumpărare, CFR Călători oferă reduceri importante. De exemplu, biletul dus-întors este mai ieftin cu 10 la sută, iar pentru biletele cumpărate online se acordă o reducere suplimentară de 5 la sută.

Citit 1438 ori Ultima modificare Luni, 10 Octombrie 2016 17:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.