Pacienţii de la Judeţean au votat cu urna mobilă
Foto: Foto: Teodora Miron

Pacienţii de la Judeţean au votat cu urna mobilă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

303 persoane internate în Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” au făcut cereri pentru a-şi exercita dreptul de vot. În urma solicitărilor, pe fiecare etaj în parte a fost adusă câte o urnă mobilă. Cele nouă urne au fost trimise de la secţiile de votare unde au fost arondaţi pacienţii internaţi în unitatea medicală.

"Am votat pentru o viaţă mai bună. Pentru o schimbare în ţară şi pentru tinerii care acum sunt obligaţi să muncească pe afară. Noi suntem în vârstă, dar nu am vrut să ratăm votarea", ne-a spus o pacientă.

"Am vrut să îmi exercit dreptul de vot. Chiar dacă sunt bolnav, nu am vrut să ratez votarea. Cei care sunt sănătoşi şi nu merg la vot sunt laşi", a completat un alt alegător.

"Poate că nu mai au încredere şi de aceea nu vor să iasă la vot. Eu cred că trebuie să avem încredere în cineva şi să mergem la vot pentru a ne exprima dreptul legal", a răspuns o altă pacientă.

Urnele mobile au fost aduse pe rând, pentru fiecare etaj în parte, membrii comisiilor fiind însoţiţi de poliţişti. "Au fost 303 cereri în total şi au fost arondate pentru unitatea noastră nouă secţii de votare. Procesul electoral din Spitalul Judeţean s-a desfăşurat fără incidente", ne-a declarat Mădălina Ispas, reprezentanta Spitalului Judeţean "Sf. Apostol Andrei" Galaţi.

Citit 1004 ori Ultima modificare Duminică, 11 Decembrie 2016 19:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.