Revelion cu INCENDII. Câte misiuni au avut pompierii gălăţeni

Revelion cu INCENDII. Câte misiuni au avut pompierii gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Pompierii gălăţeni au avut parte de o noapte de Revelion incendiară la propriu. Potrivit locotenent colonel Eugen Chiriţă, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgenţă Galaţi, pompierii gălăţeni au intervenit pentru stingerea a trei de locuinţe incendiate. Holul unui apartament situat într-un bloc pe strada Nae Leonard a luat foc în noaptea de Revelion. Din fericire, flăcările au fost stinse rapid, şi camerele apartamentului au scăpat doar afumate. Coşul de fum al unei locuinţe din apropierea Băii Comunale le-a dat şi el de furcă pompierilor, de Revelion.

Un incendiu s-a produs şi în satul Huleşti, comuna Poiana, flăcările mistuind 50 de metri pătraţi de acoperiş. Şi aici a fost nevoie de intervenţia pompierilor. Tot aceştia au avut misiunea de a stinge patru pubele incendiate.

A fost nevoie de pompieri şi pentru lichidarea a două incendii produse la depozitele de furaje: o căpiţă de fân la Tătarca şi un depozit la Şiviţa.

Din fericire, niciunul dintre incendiile care le-au dat de furcă pompierilor nu au avut victime sau pagube materiale importante.

Citit 3091 ori Ultima modificare Marți, 03 Ianuarie 2017 00:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.