O nouă sesiune de repartizare pe posturi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Şedinţele publice de repartizare a cadrelor didactice pentru completare de normă, detaşare în interesul învăţământului pentru restrângeri de activitate nesoluţionate, detaşare la cerere şi suplinire calificată vor avea loc în perioada 17-21 august, la Grupul Şcolar de Marină, începând cu ora 9.30.

Pe 17 august se vor soluţiona completările de normă didactică şi detaşările în interesul învăţământului pentru restrângere de activitate ca urmare a restructurării reţelei şcolare.

Pe 18 august vor fi repartizaţi candidaţii pentru detaşare la cerere. La această etapă nu pot participa profesorii care s-au titularizat anul acesta.

Pe 20-21 august, conform unui grafic care va fi afişat la ISJ şi pe site-ul instituţiei, vor fi repartizate cadrele didactice care beneficiază de continuitate pe suplinire şi suplinitorii care au dat concurs. Nu vor fi repartizaţi candidaţii în a doua specializare şi cei participanţi la concurs în alte judeţe.

Dacă şi după aceste şedinţe vor mai rămâne posturi libere, în perioada 24-28 august se va organiza un alt concurs pentru suplinire calificată.

Inspectoratul Şcolar Judeţean mai anunţă că anul acesta nu va organiza concurs pentru suplinire necalificată.

Citit 1026 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.