APEL | În atenţia gălăţenilor cu suflet mare. Opt oameni au nevoie de ajutorul nostru
Foto: Foto ”Viața liberă”, Marius Prisacariu

APEL | În atenţia gălăţenilor cu suflet mare. Opt oameni au nevoie de ajutorul nostru
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

În urmă cu puţin timp vă scriam despre o familie care locuieşte în Odaia Manolache şi care nu are deloc o situaţie financiară fericită. Revenim a treia oară asupra acestui caz, în speranţa că vom reuşi totuşi să îi sensibilizăm pe gălăţeni.

Deşi se iubesc şi fac totul pentru a se ajuta reciproc, membrii familiei Andone au nevoie de ajutorul nostru, al comunităţii. Liliana Andone (mama, în vârstă de 34 de ani), Nicuşor Andone (tatăl, în vârstă de 39 de ani) şi şase copii, Marius (12 ani), Mariana  (9 ani), Diana (8 ani), Mihai (7 ani), Alexa  (6 ani) şi Florentina (4 ani) locuiesc într-o casă cu două camere, dar din păcate doar una dintre ele are sobă. Astfel, copiii dorm cu mama în camera încălzită, iar tatăl doarme mereu în cealaltă încăpere.

Şcoala înseamnă viitorul copiilor

Spre deosebire de alţi părinţi cu o situaţie materială precară, ce preferă să îi trimită pe cei mici la muncă, familia Andone crede cu tot sufletul în şcoală şi în educaţie, considerându-le de neînlocuit pentru formarea micuţilor. 

„Ne dorim un viitor mai bun pentru copiii noştri. Tot ce ne dorim este să avem ce să le punem pe masă şi să îi trimitem la şcoală. Acum, odată cu venirea iernii cheltuielile au crescut şi nu mai facem faţă deloc financiar”, ne-a declarat mama copiilor.

Cei care îşi doresc să ajute familia Andone o pot face contactându-ne pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau venind direct la sediul nostru de pe strada Domnească, nr. 68.

Citit 1551 ori Ultima modificare Marți, 24 Ianuarie 2017 11:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.