Răspunsul ADP privind PLATA TAXEI de concesiune

Răspunsul ADP privind PLATA TAXEI de concesiune
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Recent, "Viaţa liberă" a publicat un material cu privire la refuzul casierilor de la Cimitirul "Eternitatea" de a încasa taxa de concesiune de la un gălăţean, Costel Gheorghiu, pe motiv că acesta nu este titularul actului de concesiune şi nici nu a prezentat buletinul concesionarului - CLICK AICI PENTRU DETALII.

În încercarea de a afla dacă acest lucru este stipulat în regulament, am cerut ADP un punct de vedere în care să fie stipulată litera de regulament la care se găseşte această măsură.

"Conform art. 8 din regulamentul de funcţionare al cimitirelor, anual se percepe o taxă de întreţinere a cimitirelor care include întreţinerea aleilor, a căilor de acces, colectarea şi evacuarea deşeurilor, etc. Art. 48 din acelaşi regulament prevede faptul că concesionarii au obligaţia să contribuie la întreţinerea cimitirelor prin plata taxei anuale, stabilite prin hotărâre de Consiliu Local", ne-au explicat reprezentanţii ADP.

Răspunsul primit este, din păcate, unul evaziv, în care nu sunt stipulate nici paragraful, nici litera de regulament unde scrie că trebuie să i se ceară buletinul concesionarului pentru plata taxei de concesiune, fiind menţionată doar obligaţia concesionarului de a achita această taxă.

Citit 8462 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Ianuarie 2017 20:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.