O tânără gravidă, în pragul sinuciderii

O tânără gravidă, în pragul sinuciderii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Într-o clipă de disperare, o femeie de numai 25 de ani din comuna Scânteieşti a fost la un pas să curme nu una, ci două vieţi!

Însărcinată în patru luni, femeia a avut, se pare, un conflict cu soţul ei, sâmbătă seara, iar acest lucru a făcut-o să îşi piardă de tot încrederea în oameni. La lăsarea serii, când n-a mai putut suporta apăsarea, a băut Furadan, încercând să se sinucidă. Putea să  ia cu ea pe lumea cealaltă şi copilul încă nenăscut.

«Am fost solicitaţi în jurul orei 21.00 de familia tinerei. Din fericire, femeia nu băuse mult Furadan, dar era totuşi intoxicată atunci când am ajuns la faţa locului. I s-au  acordat îngrijirile necesare, i s-au administrat perfuzii şi a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi », a declarat directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, dr. Mihai Polinschi.

Femeia se afla duminică în atenţia medicilor, care au acum sarcina de a reduce pe cât posibil efectele gestului la care a recurs femeia deznădăjduită, astfel încât şi ea şi fătul să depăşească momentul cu bine, pe cât posibil.

Citit 966 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.