Joacă pedepsită cu bătaia!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Se pare că unii gălăţeni din Măstăcani au redescoperit o metodă ceva mai veche de a se impune în faţa copiilor din vecini: bătaia. În weekend, un copil de doar 11 ani a ajuns la Urgenţe după ce, îşi aminteşte el, se juca prin apropiere de casă cu fata unui vecin. La un moment dat, tatălui fetei i-ar fi venit nişte idei … războinice.

„El a zis că eu am dat în fata lui şi m-a luat uite aşa cu mâinile de gât, povesteşte copilul demonstrând din micul său pat său de spital. După aia mi-a dat cu o sticlă în cap şi iar m-a strâns de gât şi m-a trântit de pământ”, mai spune cel mic, internat acum în secţia de Neurochirurgie. N-are răni foarte grave, dar a învăţat cam prea devreme cum e cu oamenii lipsiţi de suflet!

„A fi adult nu înseamnă să ai minte! Un individ de 30 ani a reuşit să bage în spital un copilaş de 11 pe motivul unui conflict între fiica sa, tot copil, şi acest pacient al nostru care a primit o sticlă în cap. Noroc că sticla nu s-a spart – cine ştie ce se mai întâmpla  - pentru că sticla spartă este o armă redutabilă. L-a strâns şi oleacă de gât, fără să-l omoare până la sfârşit”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa.

Poate că măcar situaţia în care a ajuns copilul îl va trezi la realitate pe agresor şi îl va lămuri că bătaia nu e ruptă din Rai. Cel puţin nu pentru oamenii treji, care merită să trăiască în comună.

Citit 614 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.