Un pas mare, cu ajutorul dumneavoastră

Un pas mare, cu ajutorul dumneavoastră
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gabriel Adrian Stase are doar 28 de ani, dar viaţa l-a învăţat poate prea multe până acum. La 4 ani a suferit un accident cumplit, în urma căruia medicii au fost nevoiţi să îi amputeze piciorul drept.

N-a vrut să–şi accepte handicapul şi a învăţa să trăiască la fel cum o fac şi cei din jurul lui. A făcut şcoală, a terminat liceul, apoi a lucrat la un atelier protejat.

Din păcate, criza nu ocoleşte nici astfel de locuri, iar după restructurări, Gabriel a rămas fără serviciu. Şi cum un necaz nu vine niciodată singur, i s-a stricat şi proteza de picior, cu ajutorul căreia reuşea să se deplaseze cu mai mare uşurinţă.

«Pot să primesc aprobare pentru o proteză nouă, gratuită, dar abia în cursul anului 2010. Dar până atunci mai e mult. Încerc acum să îmi găsesc un nou loc de muncă. Poate tot operator de calculator, aşa cum am mai lucrat…» spune Gabriel.  E evident că, în căutatrea unui loc de muncă, mersul în cârje nu face decât să îl stânjenească.

«Primăria m-a ajutat deja cu 1500 de lei, în condiţiile în care proteza costă 6000 de lei. Poate dumneavoastră nu vi se pare mult, ne spune Gabriel, dar suma e foarte mare pentru mine.  Nu am deocamdată decât indemnizaţia de persoană cu handicap – 234 de lei luna, iar părinţii au şi ei pensii, dar sunt mici», mărturiseşte Gabriel, în speranţa că dumneavoastră, gălăţenii cu suflet mare, îl veţi ajuta să meargă mai departe pe drumul pe care şi l-a ales. Merită!

Cei care doresc să îl sprijine pe Gabriel Stase o pot face depunând o sumă, oricât de mică, în contul RO75BTLR01801201T21353XX, deschis la Banca Transilvania, pe numele lui.

Citit 613 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.