Spectacol caritabil pentru Luana

Spectacol caritabil pentru Luana
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Street Angels va organiza, pe 28 august, la Teatrul Dramatic, un eveniment  caritabil pentru a ajuta un copil care, pentru moment, nu se poate bucura de muzică *

Luana Popa are un an şi opt luni şi este un copil adorabil. Părinţii, Florin şi Alice, şi-au dorit-o mai mult decât orice altceva. Din păcate, în aceste momente, fericirea le este umbrită de un mare necaz: Luana a fost diagnosticată cu hipoacuzie neurosenzorială bilaterală, în urmă cu câteva luni.

Cu alte cuvinte, micuţa nu poate auzi, deci nici nu poate învăţa să vorbească. Nu-şi aude părinţii când îi spun «Te iubesc» şi nici nu le va putea umple inimile de bucurie gângurind-le, pentru prima dată  «mama» şi «tata».

Soluţia, în cazul micuţei, este un implant cohlear. Dispozitivul costă, însă, 22.000 de euro – o sumă foarte mare, mai ales că, din câte am înţeles noi, preţul nu include şi intervenţia chirurgicală de implant. În plus, se pare că în România astfel de dispozitive li se implantează numai copiilor care au împlinit deja trei ani. Ar însemna ca Luana să mai petreacă încă un an şi două luni fără să se bucure de sunetele din jurul ei şi să pornească în viaţă cu stângul.

În sprijinul ei vin tinerii de la Street Angels, care pe 28 august, la ora 19,00, organizează la Teatrul Dramatic un spectacol caritabil. «Vor urca pe scenă trupe de: break dance, salsa, dans sportiv, folk etc. şi va avea loc şi o tombolă Avon. Biletul va costa 15 lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii», a precizat Gabriela Ganea, organizator al evenimentului.

Bucurându-vă de muzică, o puteţi ajuta pe Luana să evadeze din lumea în care domneşte tot timpul numai liniştea şi să asculte poveşti citite de părinţi, sfaturile celor din jur, muzica pe care ar putea învăţa să o îndrăgească şi toate celelalte sunete fără de care viaţa ei va fi mult mai tristă.

Mai multe detalii despre povestea Luanei puteţi afla urmărind filmul de pe site-ul nostru sau vizitând site-ul http://luana.pers.ro.

Citit 969 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.