Devino voluntar al Clubului lui Filip

Devino voluntar al Clubului lui Filip
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Asociaţia Părinţilor Copiilor Slab Văzători şi Nevăzători este o asociaţie non-guvernamentală, non-profit, ce are caracter umanitar specific, care are ca scop susţinerea copiilor  cu deficienţe de vedere. Activitatea asociaţiei a vizat din anul 2011, în principal, strângerea de fonduri şi acordarea lor către părinţii copiilor care necesitau intervenţii chirurgicale oculare în Statele Unite ale Americii. 

De asemenea, tot în anul 2011, asociaţia a reuşit prin intermediul comunităţii să obţină aprobarea pentru a înfiinţa o grupă de grădiniţă cu deficienţe de vedere. 

Clubul lui Filip a fost dezvoltat în cadrul acestei organizaţii şi are ca obiective eliminarea discriminării şi prejudecăţilor faţă de nevăzători şi oferirea sprijinului financiar şi medical acestor copii speciali.

Oricine poate fi alături de aceşti copii devenind voluntar al Asociaţiei „Copiilor nevăzători”. Astfel, puteţi ajuta confecţionând materiale hand-made pentru campaniile de colectare de fonduri, oferind expertiză de specialitate într-un anumit domeniu, participând la organizarea de activităţi de timp liber şi oferind terapii complementare ca ludoterapie, dans, muzică sau teatru. Dacă aveţi şi alte idei despre cum aţi putea contribui sunteţi aşteptaţi să contactaţi organizaţia la numărul de telefon 0743.953.026 sau la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Citit 1821 ori Ultima modificare Luni, 29 Mai 2017 18:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.