Zi de bac cu peste 100 de variante de subiecte

Zi de bac cu peste 100 de variante de subiecte
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Record la eliminaţi: 12 muşterii, la trei probe * Bilanţul nu se termină aici, azi urmează ultima probă *

Dacă în prima sesiune la un număr de aproape 6000 de candidaţi au fost 16 eliminaţi, în a doua sesiune, numărul acestora a ajuns deja la 12, deşi candidaţi sunt sub 2000.

Astăzi urmează ultima probă şi  „clienţi” ar putea să mai apară: „Noi ne încăpăţânăm să-i prindem, iar ei se încăpăţânează să încerce să fraudeze examenul. Probabil că mai sunt şi alţii neprinşi, dar nu avem voie să le facem percheziţie corporală”, declară inspectoarea general-adjunctă Laura Marin (foto), preşedinta comisiei judeţene.

Aceasta susţine că, din punct de vedere organizatoric, proba de ieri a fost cea mai grea. Au fost  48 de discipline şi 115 variante de subiecte, la 677 de candidaţi prezenţi.

„Din fericire, nu am avut incidente de genul celor din vară, subiectele au ajuns la timp în sălile de examen, în jur de ora 9.30 s-a început proba”, mai spune Laura  Marin. 

Astăzi  va avea loc ultima probă, la o disciplină din profilul opus, pentru care s-au înscris iniţial 599 de candidaţi, dintre care 213 la educaţie fizică.

Rezultatele se afişează pe data de 28 august, zi în care se depun şi contestaţiile. Pe data de 3 septembrie  se afişează listele finale.

Citit 783 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.