Cristian Pomohaci renunţă la preoţie

Cristian Pomohaci renunţă la preoţie
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Preotul ortodox Cristian Pomohaci, cunoscut atât ca slujitor al altarului în biserica din satul Moşuni, judeţul Mureş, cât şi ca interpret de muzică populară, a depus cerere de autosuspendare din preoţie, informează news.ro.

"Preotul Pomohaci a depus, prin avocatul său, o cerere de autosuspendare din preoţie, invocând motive medicale. Mâine (n.r. - miercuri) este ultima zi, din cele 30 pe care le-a avut la dispoziţie, pentru a aduce probe în favoarea nevinovăţiei sale. Până acum, nu a adus niciuna. Dacă nici mâine nu aduce un argument, poimâine (n.r. - joi) se declanşează cercetarea Consistoriului eparhial", a afirmat preotul Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române.

Cristrian Pomohaci este cercetat, la Parchetul General, după ce, în urmă cu mai mulţi ani, ar fi încercat să corupă sexual un băiat în vârstă de 17 ani.

Citit 2716 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Iulie 2017 23:17

1 comentariu

 • postat de PREACUCERNICUL PAHOMIE,CALUGAR CUVIOS ,SI IN TOATE VIRTUOS
  Joi, 27 Iulie 2017 22:33
  Cand ma gandesc ce PEDEPSE INFIORATOARE SUNT PRECIZATE PENTRU NEEFERICITII SI VICIOSII LOCUITORI DIN SODOMA SI GOMORA,NICI NU I-A PASAT ACESTUI INDIVID ,CEEA CE DOVEDESTE CA NU A LUAT NICIODATA IN SERIOS RELIGIA CARUIA S-A DEDICAT CA PREOT!!!MA INGROZESC GANDIN CE PEDEAPSA I-AR FI DAT NEFERICITULUI INCHIZITIA ,CRED CA UN FIER INROSIT IN FOC INTRODUS CU TOT RAFINAMENTUL IN SENSIBILUL ANUS AL LAUTARULUI POPA!!!NU AM NIMIC CU CEI DE ALTA ORIENTARE SEXUALA DAR SA FII PREOT SI SA TI-O TRAGI IN COUR ESTE PESTE INTELEGERE SI BUN SIMT CA SI PASTOR AL OITELOR ORTODOXE ATAT DE NEAJUTORATE MENTAL IN CEA MAI MARE PARTE!!!Astept foarte curios parerea in acest caz a tatuCULUI CASSIAN ,CARE AR TREBUYI SA TUNE SI SA FULGERE SI SA-L AFURISEASCA PE POPA POPONAR POMOHACI,ERA SA SCRIU...POPONEL,TOT ALA ERA!!!
  1
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.