ÎNCEPE Conferinţa Citizen Galaţi

ÎNCEPE Conferinţa Citizen Galaţi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 9 dimineaţa, va avea loc Conferinţa Citizen, organizată de Primăria Galaţi. Aceasta face un apel către tinerii cu vârsta cuprinsă între 16 şi 25 de ani care sunt dornici să afle cum pot deveni cetăţeni implicaţi în problema reciclării, a mediului înconjurător şi care le sunt responsabilităţile şi drepturile. 

Conferinţa pleacă de la premiza că, atunci când te naşti într-un oraş, eşti automat numit cetăţean. De aici pleacă şi întrebarea pe care autorităţile vor să o supună dezbaterii: Ce înseamnă, de fapt, să fii cetăţean? 

Responsabilitatea fiecăruia dintre noi este să ştim ce se întâmplă în jurul nostru, cum funcţionează sistemul, care ne sunt drepturile, ce putem face cu ele, dar şi care ne sunt obligaţiile, în special atunci când vine vorba de protejarea mediului înconjurător.

Conferinţa citiZEN este dedicată tocmai acestor probleme. Aceasta îmbină simţul civic de implicare în societate cu cel al protejării mediului înconjurător. Cinci speakeri naţionali vor veni să îşi împărtăşească ideile şi cunoştinţele din cele două domenii, într-un mediu non-formal, plin de oameni cu iniţiativă care aleg să acţioneze pentru comunitate şi viitor.

Organizatorii aşteaptă deci 100 de gălăţeni în noua sală de conferinţe din cadrul Primăriei Galaţi, dornici să afle cum se pot implica şi cum pot deveni cu adevărat cetăţeni. 

Intrarea este liberă.

Înscrierile se fac doar completând un formular online pe adresa: https://es-sphere.typeform.com/to/pllRpE.

Citit 2502 ori Ultima modificare Vineri, 13 Octombrie 2017 15:34

1 comentariu

 • postat de Cine a depasit varsta de 25 de ani nu mai este cetatean al orasului Galati,. Bravo mai inteligentilor !
  Miercuri, 18 Octombrie 2017 23:49
  79.116.104.***
  ALO PRIMARIA GALATI !!! Cumva cei care nu au o varsta aflata in intervalul 9-25 de ani, NU MAI SUNT CETATENI ai acestui oras ? Cum de ati ales tocmai acest interval de varsta, in care interesul ptr petreceri e mai mare decat pentru activitati de mediu ?

  Ce faceti aduceti membrii de partid ?! Cine a depasit varsta de 25 de ani nu mai este cetatean al orasului Galati,

  Incredibil Bravo mai inteligentilor !
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.