UPDATE| United încheie anul cu o victorie
Foto: Sonia Baciu

UPDATE| United încheie anul cu o victorie
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

UPDATE: Echipa de futsal United Galați a încheiat anul cu victorie, după ce a câștigat, scor 8-1, în fața ieșenilor de la CSMS. Golurile gălățenilor au fost marcate de Lașcu 3, Borges, Varela, Crăciun, Boubătrân și Apostol. (SB)


Gălățenii de la United vor juca, luni, 11 decembrie (ora 17,00), cu CSMS Iași, în deplasare, meciul contând pentru etapa a cincea din returului Ligii I de futsal. În tur, la Galați a fost 5-4 pentru United, dar elevii antrenorului Cosmin Gherman au luat drumul Iașiului, hotărâți să reconfirme victoria. Numai astfel vor reuși să se mențină pe podiumul Ligii I, care în acest moment se prezintă astfel: FK Odorheiu Secuiesc 35 puncte (14 meciuri), Autobergamo Deva (33 puncte, 13 jocuri), Informatica Timișoara (32 p) și United (28 p), ambele cu câte 12 meciuri disputate.

United mai are de disputat partida cu Informatica, aceasta făcând subiectul unui dosar aflat, încă, pe masa celor de la FRF și al cărui verdict urmează să fie dat zilele următoare. Programat inițial pentru 7 noiembrie, în deplasare, meciul a fost amânat de către gazde din motive medicale, contestate de conducerea clubului gălățean. Partida a fost reprogramată, însă, pentru 23 noiembrie, în contextul în care FRF nu dăduse încă un verdict, astfel că rezoluția, dar și o nouă dată a reprogramării jocului sunt așteptate cu interes.

Campionatul intern se va relua la finalul lunii februarie. În perioada de pauză competițională, selecționata României va evolua la Campionatul European din Slovenia. Astfel, patru fotbaliști ai echipei United Galați au fost convocați la lotul național în vederea participării la EURO, din perioada 30 ianuarie - 10 februarie 2018. Aceștia sunt Cireș, Crăciun, Cojoc și Covaci, lor li se alătură și portarul de la Autobergamo Deva, gălățeanul Petrișor Toniță. ”Tricolorii” se vor reuni pe 15 ianuarie, pentru ultimul cantonament dinaintea turneului final al EURO, unde România face parte din Grupa C, alături de Portugalia și Ucraina.

Citit 884 ori Ultima modificare Luni, 11 Decembrie 2017 20:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.