Laureaţii sportivilor care luptă la propriu cu greutăţile

Laureaţii sportivilor care luptă la propriu cu greutăţile
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Asociaţia Judeţeană de Haltere Galaţi (preşedinte Costel Dimofte) a întocmit clasamentul celor mai performanţi sportivi gălăţeni, în urma rezultatelor obţinute în anul care stă să se încheie.

Titlul de cel mai bun halterofil gălăţean din 2017 i-a fost atribuit Elenei Ramona Andrieş (CS Universitatea Galaţi), ale cărei performanţe o plasează cu şanse mari şi în cursa pentru desemnarea celui mai bun sportiv gălăţean al anului. Andrieş a deschis sezonul marilor competiţii internaţionale cu un mare succs la Campionatul European de seniori, unde a obţinut două medalii de bronz, la stilul smul şi la total. A urmat câştigarea titlului de campioană europeană de tineret la stiulul smuls, la această competiţie a sportivilor sub 23 de ani ea obţinând alte două medalii, argint la total şi bronz la stilul aruncat. A stabilit şase noi recorduri naţionale (trei la seniori, trei la tineret), a fost campioană naţională de seniori şi tineret, pentru ca în finalul de sezon să reuşească o altă performanţă remarcabilă, locul cinci la Campionatul Mondial de seniori, competiţie pentru care nu s-a putut pregăti la nivelul optim din cauza unei accidentări.

Ceilalţi performeri din acest sport plasaţi în Top 10 sunt:

2. Mihaela Ilie (CS Şcolar/ CSU) - trei locuri I la Campionatul European de juniori, un record european de juniori.

3. Andreea Penciu (CSS/ CSU) - locul I la Campionatul European de juniori (smuls), locul II Campionatul European de juniori (total), locul III la Campionatul European de juniori (aruncat).

4. Alexandra Alexe (Dunărea Galaţi) - trei locuri III la Campionatul European de juniori.

5. Constantin Carp (CSU Galaţi) - campion naţional de juniori (Under 20), campion naţional de tineret (Under 22), locul I la "Cupa Romaniei".

6. Niţu Bădărău (CSU Galaţi) - medaliat la "Naţionalele" de tineret şi seniori.

7. Petrică Bălăuţă (Dunărea Galaţi)

8. Adriana Ivan (CSS Galaţi)

9. Mihaela Ivan (CSS Galaţi)

10. Lăcrămioara Dumitrache (CS Şcolar Galaţi).

Citit 1048 ori Ultima modificare Luni, 18 Decembrie 2017 23:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.