Phoenix a pierdut în fața campioanei, în ultimul meci din acest an

Phoenix a pierdut în fața campioanei, în ultimul meci din acest an

Sonia Baciu
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Echipa de baschet Phoenix a pierdut, scor 75-91, în fața formației U BT Cluj, campioana en-titre, în meciul disputat vineri seară, 22 decembrie 2017, în deplasare, contând pentru etapa a zecea din Liga Nașională. Partida a fost dominată de la început de către gazde, singurul avantaj al gălățenilor fiind în primul minut (4-0), ca apoi scorul să ”curgă” într-un singur sens.

Cel mai bun marcator al echipei Phoenix a fost Gugino, cu 18 puncte, 9 recuperări șo 4 pase decisive. Ceilalți realizatori ai gălățenilor au fost? Miller 14 puncte, 2 recuperări, 4 ”assists”, Kalve 14 p, 5 r, 2 a; Hadzifejzovici 11 p, 5 r. 1 a; Pavlovici 8 p, 7 r; Sabău 4 p, 2 r, 3 a; Stan 3 p, 2 r; Dragoș Andrei și Petrișor - câte 2 pase decisive și Stan 2 recuperări. În urma acestui rezultat, Phoenix se află pe locul 4, cu 16 puncte, cu un punct mai mult decât Steaua și BCM U Pitești (locurile 5-6, care se vor confrunta sâmbătă, la București).

Următorul meci al echipei Phoenix va avea loc, în deplasare, la Tg. Mureș, pe 4 ianuarie. Partida din cadrul etapei a 11-a, de la SCM U Craiova a fost reprogramată pentru 10 ianuarie, astfel că în prima lună din anul viitor, Phoenix va susține patru etape în deplasare, urmând ca abia pe 20 ianuarie să joace în fața propriilor suporteri, cu Timba Timișoara.

Citit 966 ori Ultima modificare Marți, 26 Decembrie 2017 10:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.