Dezamăgire la HOCHEI, Dunărea a jucat lamentabil
Foto: Sonia Baciu

Dezamăgire la HOCHEI, Dunărea a jucat lamentabil
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Meci ca de play-off și determinare pe măsură, „bărbați adevărați care vor lupta până la capăt”, asta promiteau cei de la Dunărea pentru meciul de vineri seară, „finala” grupei cu SC Miercurea de la Cupei României. Însă, nimic din toate astea nu s-a văzut pe gheaţă, dimpotrivă. Dincolo de valoarea superioară a adversarului, atât ca individualităţi cât şi ca echipă în ansamblu, hocheiştii de la Dunărea au fost moi, parcă fără motivaţie, au jucat de parcă atunci s-ar fi aflat pentru prima dată în aceeaşi echipă, astfel că în prima repriză au scăpat ieftin, doar cu dezavantaj minim, scor 0-1. Nici încurajările suporterilor nu au scos echipa gălăţeană din starea de apatie, astfel că formaţia din Miercurea Ciuc a zburdat, s-a ajuns la 0-6, publicul având apoi mica consolare că favoriţii au izbutit să marcheze şi ei: 1-6 scor final.

Atmosfera din cadrul echipei gălăţene este tensionată de mult timp din cauza întârzierilor salariale, jucătorii evoluând în ziua precentă, în faţa celor de la Sportul Studenţesc, cu banderole albe ca formă de protest.

În cealaltă grupă, Corona Braşov a învins cu 3-0 pe Progym Gheorgheni, astfel că în turneul Cupei României de la Galaţi finala pentru trofeu va fi, sâmbătă de la ora 18.30, între Corona şi SC Miercurea Ciuc. De la ora 14.30, pentru medaliile de bronz, vor juca Dunărea şi Progym.

Citit 2988 ori Ultima modificare Vineri, 22 Decembrie 2017 23:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.