Phoenix are un nou fundaș

Phoenix are un nou fundaș
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Conducerea clubului Phoenix a anunțat, duminică seară, un nou transfer la echipa masculină. Este vorba de fundașul american Jarvis Threatt, fratele lui Jay Threatt, care a evoluat în echipa gălățeană în sezonul 2015-2016, primul de la promovarea în Liga Națională. 

Threatt are 24 de ani, 1,88 m înălțime și a jucat pentru echipa Rio Grande Valley Vipers, în campionatul nord american Liga G, unde în ultimul sezon a avut următoarele medii statistice:8,8 puncte, 2,93 recuperări, 3,18 pase decisive și 16,4 minute jucate.

„Am reuşit să-l aducem pe Jarvis Threatt, un jucător care va acoperi postul de fundaş, l-am urmărit, este un jucător cu multe calităţi, are experienţă în NBA G League şi sunt convins că se va integra repede şi ne va ajuta să ne atingem obiectivul. Mă bucur că a acceptat oferta noastră, sunt convins că un cuvânt de spus a avut şi fratele lui Jay, un jucător care ne-a fost de mare ajutor şi de care ne-am despărţit în condiţii foarte bune şi sper să avem rezultate bune împreună”, a declarat antrenorul Florin Nini pentru site-ul clubului gălățean.

Din lotul cu care Phoenix a pornit în noul sezon au plecat, în luna decembrie, trei jucători: americanii Rundles - fundaș, White - extremă și basarabeanul Melnic, dar s-au alăturat bosniacul Hadzifejzovic și letonul Kalve.

Citit 1677 ori Ultima modificare Duminică, 07 Ianuarie 2018 18:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.