Un campion național a semnat cu Arcada
Foto: Feher și Gontariu, într-un meci împotriva echipei Arcada (Sonia Baciu)

Un campion național a semnat cu Arcada
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Echipa gălățeană de volei Arcada s-a fortificat prin aducerea unui libero. Adrian Feher, campion național cu formația VM Zalău, a semnat cu gălățenii și si speră ca alături de Arcada să obțină încă un titlu de campion. “Am venit la Galaţi pentru că îmi doresc să câştig campionatul alături de cel mai bun prieten al meu, Adrian Gontariu, cu care am devenit campion şi în sezonul trecut la Volei Municipal Zalău. Am ajuns la o echipă valoroasă şi vom face tot ce depinde de noi să ne clasăm pe primul loc la finalul sezonului. Sunt bucuros că am ajuns aici, pentru că majoritatea colegilor mei sunt jucători cu mare experienţă”, a declarat libero-ul pentru magazinulsalajean.ro. 

Totodată s-a semnat și cu lituanianul Arvydas Miseikis (30 de ani, 2 m înălțime) care evoluează pe postul de fals şi a jucat la Tomis Cosntanța, în sezonul 2008-2009, când a fost au obținut titlu de campion național, ”Cupa României”, dar și medalia de bronz în challenge Cup, respectiv în sezonul 2010-2011.

 Arcada se află pe locul al treilea în clasamentul Diviziei A1, la egalitate (33 de puncte) cu ocupanta locului secund, Tricolorul Ploiești, cu care se va întâlni în etapa următoare, pe 13 ianuarie, în deplasare.  

Citit 1078 ori Ultima modificare Marți, 09 Ianuarie 2018 18:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.