Evoluţie de SENZAȚIE a unei tinere de la CSM Dunărea | La nici 14 ani, se descurcă printre senioare

Evoluţie de SENZAȚIE a unei tinere de la CSM Dunărea | La nici 14 ani, se descurcă printre senioare
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Junioarea gălăţeană Rebeca Ciocan (foto, stânga) a început sezonul cu o evoluţie excelentă la cea de-a 33-a ediţie a concursului atletic în sală "Cupa Bistriţei", desfăşurat la Bacău. În proba de 60 de metri, a fost un concurs open, unde s-a participat fără diferenţiere pe criteriul vârstei, astfel că junioarea legitimată la CSM Dunărea (antrenor Dumitru Văduvoiu) a alergat alături de sportive mult mai mari, unele chiar senioare. Chiar şi aşa, Rebeca Ciocan, care nu are nici 14 ani (îi va împlini în luna martie), a reuşit să facă senzaţie, clasându-se pe locul al doilea, cu timpul de 8 secunde şi 19 sutimi. Gălăţeanca a fost depăşită doar de o senioară, sportivă cu opt ani mai mare. Diferenţa a fost destul de mică, câştigătorea (22 de ani) terminând cursa în 8.00.

Rebeca Ciocan a fost mezina finalistelor, depăşind sportive cu mult mai mari. Spre exemplu, atleta de pe locul al treilea are cu doi ani mai mult, iar a patra clasată este cu patru ani mai mare. Rezultatul este foarte încurajator, mai ales că deplasarea la Bacău s-a făcut abia în ziua concursului.

La această competiţie a mai fost prezent un atlet gălăţean, tecuceanul Ionuţ Apostu, legitimat la CSU Galaţi (antrenor Irinel Titu Coman). Multiplul campion naţional de juniori şi tineret, vicecampion la seniori, a câştigat proba de aruncare a greutăţii (7,26 kg), cu o performanţă de 16,32 m.

Citit 2209 ori Ultima modificare Joi, 25 Ianuarie 2018 00:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.