Declinul fostei campioane la HOCHEI continuă. Dunărea a ajuns în afara locurilor de play-off

Declinul fostei campioane la HOCHEI continuă. Dunărea a ajuns în afara locurilor de play-off
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Echipa de hochei pe gheaţă a pierdut ultimele două jocuri cu Progym Gheorgheni, astfel că şansele de a termina sezonul regulat pe locul 4, ultimul calificant în play-off, au devenit foarte mici. Vineri, la Galaţi, Progym s-a impus cu 5-2, iar duminică seara, la Gheorgheni, cu 4-2. Echipa gălăţeană şi-a jucat cu ardoare această aproape ultimă şansă, dar a pierdut în ultima repriză partida de la Gheorgheni. Kumeliauskas a înscris pentru Dunărea în repriza a doua, egalând la 1, iar în repriza a treia tot el a înscris pentru 2-2. Progym a revenit la conducere după mai puţin de un minut, iar la scorul de 3-2, în ultimele minute, Dunărea a forţat egalarea jucând fără portar şi Progym a profitat, marcând ultimul gol în poarta goală.

În clasament, Steaua a urcat pe locul 4, prin victoria surprinzătoare de la Gheorgheni, de acum o săptămână şi jumătate, cu 6-0?!, având un punct mai mult ca Dunărea.

Steaua mai are de jucat un singur meci (19 februarie), cu Corona, iar Dunărea două, tot cu formaţia braşoveană. Pentru a nu depinde de rezultatul jocului Corona - Steaua, Dunărea are nevoie de cel puţin patru puncte (o victorie şi o înfrângere cu repriză suplimentară) în cele două jocuri cu Corona de la Galaţi, din 15 şi 16 februarie.

Citit 1410 ori Ultima modificare Luni, 05 Februarie 2018 20:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.