Arcada, trei puncte cu mari emoţii

Arcada, trei puncte cu mari emoţii
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Echipa masculină Arcada a câştigat la scor de trei puncte, 3-1, partida de pe teren propriu cu Unirea Dej, dar nu şi-a scutit suporterii de emoţii. Formaţia gălăţeană a început foarte slab partida şi a fost foarte aproape de a ceda un punct în faţa unui adversar fără pretenţii, care se afla pe locul şapte înaintea acestei etape, a 19-a din Divizia A1.

Primul set a fost pierdut (21-25), iar al doilea a fost adjudecat greu, în prelungiri, cu 27-25. Unirea Dej a condus mult timp, a intrat trând spre finalul actului cu un avans consistent (17-21) şi a avut două mingi de set şi implicit de a-şi asigura cel puţin un punct. Totuşi, cei de la Arcada s-au dezmeticit în ultimul moment şi au întors de la 22-24.

Apoi, Arcada a dominat categoric şi a luat la scoruri clare următoarele două seturi, 25-15, respectiv 25-12.

În clasament, Arcada rămâne pe locul 3, cu patru puncte avans faţă de CSM Bucureşti şi cu şase, respective zece puncte în urma primelor două clasate.

Fetele, victorie lejeră

În eşalonul al doilea (Divizia A2), echipa feminină CSU Belor Galaţi a ajuns a 12-a victorie. În penultima etapă a sezonului regulat, „studentele” au învins în Bucureşti echipa Colegiului Tehnic Feroviar cu 3-0 (14, 14, 11), gazdele  - cu o grupare de junioare – neridicând niciun fel de probleme. Antrenoarea Ileana Berdilă a jucat cu: Florina Chirilov, Iuliana Cazamir, Anamaria Berdilă, Adriana Dudnic, Irina Todaşcă, Teodora Şabloschi – Ionela Vlad (libero). Au mai intrat Violeta Stan şi Cristina Artimov. Sâmbătă au loc partidele ultimei runde, când CSU va juca, pe teren propriu, cu Rapid (ora 12,00). Apoi va fi o pauză de două săptămâni, după care va urma prima fază din play-off, în care se va juca în sistemul 1 cu 8, 2 cu 7, 3 cu 6 şi 4 cu 5.

CSU Belor este pe primul loc în clasament, cu 37 de puncte, urmată de CSM Medgidia 31 p, Rapid Bucureşti 28 p şi CSM Focşani 24 puncte.

Citit 854 ori Ultima modificare Duminică, 11 Februarie 2018 19:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.