Déjà vu! Din nou joc bun dar tot cu traista goală

Déjà vu! Din nou joc bun dar tot cu traista goală
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

UPDATE: CSU Danubius a pierdut partida de la Brașov, scor 21-18 (8-8), Corona desprinzându-se spre finalul partidei. Formaţia gălăţeană a avut o evoluţie bună, dar s-a repetat scenariul din precedenta deplasare, cu Măgura Cisnădie, cu rezultat favorabil ratat în ultimele minute. Meciul de la Braşov a fost foarte echilibrat până în minutul 47, când scorul era 16-16. După un "şapte metri" ratat la 17-16 de CSU Danubius, gazdele s-au desprins la trei goluri diferenţă (19-16, min. 55), avans pe care l-au păstrat până la final. Tot în această etapă, una dintre contracandidatele echipei din Galaţi la evitarea retrogradării, CSM Slatina, a obţinut o noua victorie previzibilă, 17-16 pe teren propriu cu Dunărea Brăila, oficialii formaţiei brăilene acuzând vehement arbitrajul. Golul victoriei a fost marcat în ultima secundă, dintr-o aruncare de la 7 metri.


Formaţia feminină de handbal CSU Danubius continuă lupta pentru evitarea retrogradării din Liga Naţională, cu o partidă în deplasare, la Braşov, în faţa formaţiei Corona, încercând să obţină astăzi primul rezultat favorabil din acest an.

Deşi jocul echipei este în creştere de câteva etape bune, acest aspect nu a fost cuantificat şi în rezultate care să ţină de cald în clasament, s-a coborât în ierarhie până pe penultimul loc, astfel că partida de astăzi, ca de altfel toate de acum încolo, este abordată sub presiunea unei nevoi acute de puncte.

CSU Danubius este la o singură victorie distanţă de locurile ce asigură prezenţa în primul eşalon şi în ediţia viitoare, care se speră să fie obţinută în partida de astăzi, chiar dacă adversara are un lot valoros. "Trebuie să avem încredere că putem. Fetele noaste au dovedit că se poate, am mai câştigat meciuri grele, când nimeni nu se aştepta. Trebuie să stăm cu capul sus şi să credem în şansele noastre până la final", a declarat antrenorul Valeriu Costea.

Optimism este şi în rândul jucătoarelor. "Este o situaţie mai grea, dar nu e capăt de linie cu siguranţă. Avem putere şi avem încredere în noi că putem să scoatem echipa din această situaţie, că putem să ne îndeplinim obiectivul şi să nu mai avem emoţii la baraj sau... nici nu vreau să mă gândesc la altceva mai rău", a spus Alla Sheiko.

Corona Braşov, deşi are un lot valoros, a avut multe rezultate dezamăgitoare în ultima perioadă, printre care şi înfrângeri surprinzătoare cu două dintre contracandidatele echipei gălăţene la evitarea retrogradării, CSM Slatina şi "U" Cluj. Însă, CSU Danubius are neşansa de a nu mai prinde formaţia braşoveană în plină criză. La Corona s-a ajuns la instalarea celui de-al treilea antrenor principal din acest sezon, Dragoş Dobrescu, care pare că a redresat echipa, formaţia braşoveană reuşind să învingă, în precedentul joc din Liga Naţională, una din formaţiile puternice ale campionatului, HC Zalău.

Partida Corona - CSU Danubius, din cadrul etapei a 19-a, va avea loc astăzi, de la ora 12.00, şi nu va fi televizată. În tur, la Galaţi, s-a impus CSU Danubius, cu 22-19.

Tot la Braşov, dar duminică, de la ora 13.00, va juca şi echipa masculină CSU Danubius, la startul returului celui de-al doilea eşalon, cu formaţia Centrului Naţional Olimpic de Excelenţă (CNOE). Echipa gălăţeană ocupă locul al patrulea şi are ca obiectiv "formarea unui nucleu capabil ca în sezonul viitor să atace promovarea în primul eşalon", după cum ne-a declarat antrenorul Florin Andronic. Deşi este o echipă ambiţioasă, CNOE poate fi răpusă chiar pe terenul ei. În tur, la Galaţi, Danubius s-a impus cu scorul de 26-24.

Citit 936 ori Ultima modificare Sâmbătă, 03 Martie 2018 15:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.