UPDATE / VICTORIE gălățeană în războiul purtat la comisiile FRF cu Informatica Timișoara
Foto: Sonia Baciu

UPDATE / VICTORIE gălățeană în războiul purtat la comisiile FRF cu Informatica Timișoara
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

UPDATE: A apărut şi comunicatul Comisiei de Recurs la acest caz: "Admite recursul formulat de ACS United Galați, împotriva Hotărârii nr. 26/07.02.2018 pronunțată de CDE a FRF, în contradictoriu cu CS Informatica Timișoara. Desființează în tot Hotărârea CDE nr.26/07.02.2018. Admite în parte plângerea formulată de ACS United Galați. Dispune anularea reprogramării meciului din 07.11.2017 dintre CS Informatica Timișoara și ACS United Galați. Sancționează pe CS Informatica Timișoara cu pierderea meciului prin fortfait (0-5) în favoarea ACS United Galați, în temeiul art.13.1 din Regulamentul de Organizare a Competițiilor de Fotbal în Sală și penalitate sportivă de 4.000 lei. Respinge restul pretențiilor ACS United Galați. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS, în termen de 21 de zile de la comunicare. Pronunțată azi, 04.04.2018, în ședință nepublică, la sediul FRF din București".


Surse din interiorul FRF ne-au dezvăluit că verdictul în celebrul dosar Informatica Timișoara - United Galați a fost în cele din urmă favorabil echipei gălățene. La recurs s-a decis victorie cu 5-0 pentru United.

Reamintim că jocul din ultima etapă a turului Ligii I de futsal, programat inițial în 7 noiembrie, la Timișoara, nu s-a mai disputat, gazdele invocând motive medicale, ce au fost contestate de către conducerea clubului gălățean. Partida a fost reprogramată pentru 23 noiembrie, însă United nu s-a prezentat, în contextul în care FRF nu dăduse încă un verdict la memoriul său, depus imediat după ziua în care trebuia să se dispute meciul de la Timișoara. A urmat un adevărat "război" între părțile implicate, cu victorie la "masa verde" pentru timișoreni, dar cu decizie contestată de gălățeni.

Altfel, sâmbătă seară, de la ora 18,00, la Galați se va disputa ultimul meci din sezonul regulat de futsal, când United va juca împotriva celor de la Timișoara.

Citit 1918 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Aprilie 2018 23:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.