Dorinel Munteanu se teme de stomatolog!

Dorinel Munteanu se teme de stomatolog!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Interviu cu tehnicianul formaţiei roş-alb-albastre înaintea deplasării în bârlogul arhicunoscuţilor şi „eternilor” Jean Pădureanu (patronul clubului Gloria) şi Florin Halagian (director tehnic) *

Echipa de Liga I a Galaţiului va pleca, astăzi, spre inima Transilvaniei, acolo unde duminică, de la ora 14.00, va întâlni Gloria Bistriţa, aşa-zisa „lanternă roşie” a clasamentului.

Adică formaţia care-i ţine de urât ultimului loc! L-am provocat pe antrenorul Dorinel Munteanu la un interviu înaintea acestui joc care poate confirma faptul că deplasările sunt dulcele absolut pentru Oţelul în stagiunea 2009-2010.

Nu ţine cont de cifre

- Domnule Munteanu, calculele hârtiei spun că echipa noastră este favorită certă la Bistriţa, acolo unde nimeni n-a pierdut în acest campionat. Sunteţi de acord cu această ipoteză?

- Se poate spune şi aşa, dar nu sunt de acord cu cei care spun că meciul cu Gloria va fi uşor (îşi mângâie uşor nervos fruntea). Astea sunt partide foarte grele, pentru că, în ciuda cifrelor din clasament, realitatea este cu totul alta.

- Până şi nou-promovata Internaţional Curtea de Argeş a câştigat acolo…

- Aşa este, Bistriţa n-a câştigat nicio partidă în acest sezon, dar această echipă are jucători foarte buni şi şi-a schimbat şi conducerea tehnică de curând. O spun, fără să caut să flatez pe cineva, că Bistriţa nu merită să fie pe această poziţie – are lot de un loc mult mai bun.

Stingătoare pentru „Focu’ la ei”

- Să înţelegem că este un atu pentru Gloria Bistriţa instalarea lui Florin Halagian pe banca tehnică, personaj uns cu toate alifiile, fost observator şi apropiat al conducerii Ligii Profesioniste?

- (Se uită fix şi zâmbeşte cu întregul chip) Nu comentez. Sunt anumite chestii pe care n-aş vrea să le spun, prefer să vorbesc doar despre fotbal, despre jocul propriu-zis.

- Halagian v-a fost antrenor la Dinamo. Cum se traduce celebra sa expresie „Focu’ la ei!”?

- Ne-am cumpărat stingătoare special pentru acest meci (iarăşi îşi descreţeşte fruntea). Da, mi-a fost antrenor şi este pentru prima dată când îi sunt adversar în cariera de tehnician. Sper să-l înving, iar acea expresie semnifică o presiune sporită pe adversar.

Nu-l vrea pe Haţegan chirurg!

- Partida va fi arbitrată de Ovidiu Haţegan, individ care a făcut praf un meci Oţelul – Rapid, de la Galaţi, în primăvara anului trecut. Vă temeţi de el?

- Ştiu că acest domn Haţegan este stomatolog de profesie. Îmi doresc foarte mult să nu fie chirurg în jocul de duminică. Să lase meciul să fie decis de echipa care se exprimă cel mai bine. Asta e dorinţa oricărui antrenor.

- Oţelul are multă relaxare în joc atunci când este în deplasare. De ce n-ar face-o şi la Bistriţa?

- Să ştiţi că victoriile de până acum din deplasare, inclusiv aceea de la Urziceni (n.r. – amicalul câştigat cu Unirea, scor 3-2), nu-mi dau garanţia că vom câştiga cu Gloria. Când joci la ultima clasată se poate instala o delăsare printre jucători, însă sper să nu am parte de aşa ceva. Sunt foarte atent la detalii şi lucrez intens la acest aspect.

Explicaţie foto: Dorinel Munteanu, tehnicianul unei echipe care a câştigat numai în deplasare în acest campionat

Citit 826 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.