Victorie la limită: FCM Dunărea – FC Snagov 1-0 (1-0)

Victorie la limită: FCM Dunărea – FC Snagov 1-0 (1-0)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu toate că au dominat majoritatea timpului, şi şi-au creat o sumedenie de ocazii de poartă, jucătorii gălăţeni au câştigat doar la limită: 1-0 (1-0). Unicul gol a fost înscris în prima repriză, de către Vali Munteanu – printr-o foarte reuşită execuţie tehnică!

Echipa noastră s-a instalat de la început în terenul advers, în timp ce ilfovenii au întreprins rare contraatacuri. Primul şut – cel al lui Jecu – a trecut pe lângă poartă. Au mai fost alte două oportunităţi ofensive din care s-ar fi putut înscrie: Patrichi a trimis cu capul, peste „transversală”, în urma unui corner (min. 17), pentru ca cinci minute mai târziu să vină rândul lui Cucu să încerce vigilenţa portarului.

În min. 29 se va înscrie unicul gol al întâlnirii: o minge respinsă de defensiva adversă îl găseşte pe Vali Munteanu, la 30 de metri de poartă, şi „decarul” Galaţiului trimite, spectaculos, cu baltă, în colţul lung! Un gol pe care tânărul jucător gălăţean îl va ţine minte multă vreme…

La reluare ofensiva gazdelor s-a accentuat. Patrichi şi Ioviţă sunt aproape de 2-0, dar şuturile lor au trecut peste poartă, respectiv, puţin pe lângă „vinclu”. O ocazie rarisimă s-a consumat în min. 64, când Patrichi a scăpat singur, însă a fost blocat de goalkeeperul advers. Peste trei minute, Cristea trimite o ghiulea şi balonul este trimis în corner de portar. În minutele 80 şi 81 Dunărea a obţinut trei cornere, după un asediu la buturile adverse, însă niciunul nu a avut ecou pe tabela de scor…

O victorie pe deplin meritată, care mai înviorează, întrucâtva, spiritele în tabăra gălăţeană.

Corect arbitrajul bucureşteanului George Rădulescu – asistat de Liviu Guloiu (Buzău) şi Claudiu Florea (Bucureşti).

Au evoluat formaţiile:

FCM Dunărea: Mindileac – Cristescu, Velescu, Marin, Cristea – V. Munteanu, Jecu, Cucu, Cioinac – Ioviţă, Patrichi. Au mai jucat: Bozean, Emil Cristian şi Eni.

FC Snagov: Curileac – David, Voicu, Popa, Florea – Radu, Balauru, Petrea, Ene, Dinu – Petrescu. Au mai jucat: Rădulescu, Bereşoaie şi Zeciu.

* A fost ultimul joc pregătit şi urmărit de pe banca tehnică de antrenorul – preşedinte Auraş Braşoveanu, care şi-a încheiat misiunea. Începând de ieri – când a organizat primul antrenament – la cârma echipei a venit cunoscutul Viorel Tănase, unul dintre cei mai reprezentativi jucători ai fotbalului gălăţean.

Citit 1307 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.