Oţelul, o nouă victorie

Oţelul, o nouă victorie
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

SC Oțelul Galați a reușit să câștige, scor 2-0 (1-0), partida susținută pe teren propriu în compania formației Olimpic Cetate Râșnov, în etapa a 26-a a Ligii 3, seria 1. Golurile oțelarilor au fost marcate de George Cîrjan, în minutele 28 și 63.

Antrenorul Alexandru Ciobanu a început jocul în următoarea formulă: Udeanu – Al. Vasile, Gîță, R. Moglan (cpt), Al. David – M. Vlad, Chiriac – Stoian, Necșulescu, Sălăgeanu – Cîrjan. Au mai evoluat: Manău, Muscă, Bahnașu și Silvestre.

Jumătate din fondurile rezultate în urma vânzării biletelor de la această partidă au fost donate familiei Biancăi Ion, elevă la Şcoala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” Galaţi, pentru susţinerea investigaţiilor şi tratamentul în cazul bolii Hodgkin cu scleroză nodulară cu care a fost diagnosticată. Inclusiv din donaţiile spectatorilor, a fost strânsă suma de 8460 lei.

Următorul joc al SC Oțelul Galați va avea loc pe terenul formației Sporting Liești, în etapa a 27-a a Ligii 3. Partida se va disputa marți, 8 mai, cu începere de la ora 18:00, pe stadionul Comunal din localitatea gălățeană.

Citit 3005 ori Ultima modificare Duminică, 06 Mai 2018 14:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.