Phoenix, înfrângere după un meci spectaculos în play-off-ul Ligii Naționale.
Foto: Sonia Baciu

Phoenix, înfrângere după un meci spectaculos în play-off-ul Ligii Naționale.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

UPDATE: Phoenix și-a încheiat parcursul din acest sezon al Ligii Naționale, după ce a pierdut, scor 67-71, și al treilea meci din play-off în fața formației U BT Cluj, în jocul disputat marți seară, la Galați. 


 

Echipa masculină de baschet Phoenix va juca, marți, 8 mai 2018, de la ora 19,00, la Sala Sporturilor ”Dunărea”, cu formația "U" BT Cluj, în meciul al treilea din sferturile de finală ale Ligii Naționale.

Cu două meciuri total diferite ca evoluție, în deplasare (scor 69-98 și 64-78), și condusă cu 2-0 la general, echipa gălățeană își dorește o primă victorie în play-off şi astfel să trimită întâlnirea cu deţinătoarea titlului de campioană în meciul al patrulea, programat tot la Galați, joi. Se joacă după sistemul "trei victorii din maximum cinci partide".

În sezonul regulat, U BT Cluj s-a impus în ambele meciuri: 91-75 la Cluj, respectiv 76-73 în jocul disputat la București, dar considerat acasă pentru Phoenix.

Antrenorul Florin Nini își dorește o victorie în fața propriilor suporteri. ”După un campionat reușit pentru noi, ținând cont de problemele pe care le-am parcurs, vrem să încheiem frumos în fața propriilor suporteri printr-o victorie în fața campioanei. Știm că este greu, știm că avem în față o echipă puternică, dar mai știm că o sală plină cu suporteri ne va da energia necesară unei victorii. Am învins echipe din Top 5 și dorim să ne luptăm până la capăt pentru șansa noastră. Cu o sală plină vom avea o inimă mare și o dorință de a depăși tot ce ține de noi. Vă așteptăm să fiți alături de noi, vom juca pentru voi”, a declarat tehnicianul gălățean.

Citit 1053 ori Ultima modificare Marți, 08 Mai 2018 22:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.