DEMISIE amânată la Liești | Oțelul câștigă, tensiuni la Sporting

DEMISIE amânată la Liești | Oțelul câștigă, tensiuni la Sporting
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Oțelul a avut meci greu la Liești, în derbiul județean din Seria I a Ligii 3, pe care a reușit să-l câștige cu 2-0 (1-0), în condițiile unei replici puternice din partea celor de la Sporting.

Oţelul a avut startul ideal de meci, deschizând scorul foarte repede, în minutul 3, prin atacantul George Cârjan, ajuns la a şasea partidă cu gol marcat din ultimele şapte jucate. Apoi, disputa a fost destul de echilibrată, jocul mai direct spre al Oţelul aducând mai multe ocazii în contul oaspeţilor. În repriza secundă, au fost chiar momente de dominare teritorială a celor de la Sporting, gestionate cu maturitate de Oţelul, roş-alb-albaştrii reuşind spre final să-şi mărească avantajul prin golul marcat de Bahnaşu.

Alexandru Ciobanu, antrenorul Oţelului, a început meciul în formula: Udeanu - Al. Vasile, Gâţă, Moglan, David - Chiriac, Vlad - Stoian, Necşulescu, Sălăgeanu - Cârjan. În repriza secundă au mai intrat B. Matei, Manău, Bahnaşu şi Crihană.

Chiar dacă va sta în etapa de la sfârşitul săptămânii, această rundă va fi una extrem de importantă pentru Oţelul, care speră ca Aerostar Bacău, formaţie care se află pe primul loc cu două puncte mai mult, să nu câştige la Hărman, caz în care promovata se poate decide în meciul direct, de la Bacău, de peste două etape. De asemenea, Oţelul are nevoie ca şi echipa din Miercurea Ciuc să se împiedice la Rădăuţi, variante care nu sunt chiar imposibile.

Demisie anunţată şi apoi amânată

La Sporting Lieşti, situaţia este una tensionată, conducerea administrativă şi antrenorii fiind foarte nemulţumiţi de atitudinea unora dintre jucători, cu evoluţii foarte slabe în special în meciurile pierdute cu AFC Miercurea Ciuc, Aerostar Bacău şi la Hărman, mai ales că în jocul cu Oţelul echipa a demonstrat din nou că are cu totul alt potenţial, unul ridicat.

Dezamăgirile au dus la anunţarea, pe pagina de facebook a clubului, a demisiei antrenorului principal Ionuţ Niculcea şi a directorului sportiv. Se preciza ca decizia de reziliere a contractelor pe cale amiabilă a fost luată înaintea meciului de marți, cu Oţelul. După câteva ore, comunicatul a fost şters, explicaţia fiindu-ne oferită de antrenorul Ionuţ Niculcea: „Am stabilit în cele din urmă să mai stăm până la terminarea campionatului, mai sunt doar trei etape”.

Sporting Lieşti este pe locul 7, la egalitate de puncte (40) cu echipele de pe locurile 5 şi 6, datorită în special a parcursului foarte bun din turul campionatului. Acum a ajuns la a cincea înfrângere consecutivă.

Citit 3130 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Mai 2018 14:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.