United rămâne doar cu varianta victoriilor la Timişoara
Foto: Sportul Ilustrat / Sorin Pană

United rămâne doar cu varianta victoriilor la Timişoara
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

UPDATE: United a pierdut şi al doilea meci, după loviturile de departajare. A fost 2-2 după obişnuitele 40 de de minute, reprizele suplimentare s-au încheiat cu 3-3, iar la loviturile de departajare scorul a fost 3-2 pentru Informatica.


Cel de-al doilea meci al finalei campionatului Ligii I dintre formaţia gălăţeană United şi echipa Informatica Timişoara va avea loc în această seară, la Galaţi. Partida de la Sala Sporturilor "Dunărea" va începe la ora 18.30.

Finala se joacă după sistemul "trei victorii din maximum cinci partide", următoarele două confruntări urmând să se dispute la Timişoara.

În primul meci, disputat luni seara, United a pierdut la limită, scor 0-1, în urma unui gol primit când mai erau trei minute.

Meciul a fost foarte echilibrat, cu un uşor plus în dreptul celor de la United la capitolul mari ocazii de a înscrie, dar cei de la Informatica au avut acel dram de şansă care deseori face diferenţă.

A fost o primă repriză în care s-a mizat pe disciplină tactică de ambele părţi, concentrare maximă pe faza defensivă, astfel că a rezultat un joc fără multe faze de poartă. Singura mare ocazie de gol a avut-o echipa gălăţeană, ratată de Cireş din postura de singur cu portarul la şase metri.

După pauză, s-a jucat mult mai deschis, mai spectaculos, United având câteva mari oportunităţi de a deschide scorul, inclusiv o lovitură de pedeapsă de la 10 metri, ratată de Laşcu. Cei din Timişoara au scăpat cu noroc la o deviere a lui Crăciun din doi metri, mingea fiind deviată de o uşoară atingere cu umărul de către portar şi s-a dus de puţin pe lângă. Apoi, în minutul 38, Simic a profitat de una din foarte rarele neatenţii din defensiva gălăţeană şi, rămas nemarcat în câţiva metri, a înscris golul victoriei.

Citit 1830 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Mai 2018 09:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.