Voleibalistele de la CSU și-au asigurat promovarea înaintea ultimului meci

Voleibalistele de la CSU și-au asigurat promovarea înaintea ultimului meci
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Echipa feminină de volei CS Universitatea Belor Galați a obținut promovarea în primul eșalon. Formația antrenată de Ileana Berdilă a câștigat și al doilea meci al turneului de promovare, care se desfășoară la Galați, tot la un scor de trei puncte, 3-1, în faţa formaţiei CSU Oradea. În primul său joc din acest turneu, echipa gălăţeană câştigase luni, scor 3-0, în faţa formaţiei Rapid Bucureşti.

În cealaltă partidă a zilei de marţi, FC Argeş Piteşti s-a impus după o dispută foarte echilibrată cu Rapid Bucureşti, scor 3-2, rezultat care asigură şi matematic promovarea voleibalistelor din Galaţi. Situaţia în clasament înaintea ultimei zile a turneului este următoarea: 1.CSU Belor Galaţi 6 puncte, 2.CSU Oradea 3 puncte, 3.FC Argeş 2 puncte, 4. Rapid 1 punct.

În această situaţie, CSU Galaţi nu mai are cum să nu termine pe unul din primele două locuri, cele de pe care se obţine promovarea, indiferent de rezultatul partidei pe care o va juca miercuri, de la ora 13.00, în Sala „Dunărea”, cu FC Argeş. Înainte, de la ora 11.00, va avea loc meciul CSU Oradea – Rapid.

Citit 2633 ori Ultima modificare Marți, 29 Mai 2018 23:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.