Gălățenii, start în forță la reluarea sezonului

Gălățenii, start în forță la reluarea sezonului
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Peste 160 de perechi au participat la primul concurs de dans al sezonului de toamnă, "Festivalul de dans" de la Medgidia. Printre aceștia s-au aflat și sportivi de la cele două cluburi de specialitate din Galați, Fantezia și Beija Flor, cu rezultate foarte bune.

Cei de la Fantezia au fost prezenți cu șase perechi, la cinci categorii de vârstă, de la cei mai mici până la categoria 16-35 de ani. Rareș Constantin și Daria Ichim s-au impus în ambele secțiuni la care au concurat, Open Latino și Open Standard (12-15 ani). Tot primul loc l-au ocupat și Robert Stafie (Fantezia) - Alesia Vârtosu (Generația 9 Iaşi), la categoria Hobby 6-11 ani.

Aflați la prima lor participare împreună într-o competiție, Cosmin Lupoaie și Mitzura Pentiuc au fost finaliști la cele două secțiuni ale concursului Open tineret și adulți (16-35 ani), unde au câștigat două locuri trei.

Tot finaliști au fost și Tudor Bratu - Maria Hârtopeanu, care la Open Standard 12-15 ani au  încheiat pe locul al patrulea.

"A fost un test reușit înaintea Campionatul Național de la Cluj, de la finalul acestei săptămâni. Mai sunt multe de pus la punct, dar în intervalul care ne-a mai rămas sper să reușesc să aduc toate perechile în forma cea mai bună și să ne întoarcem cu rezultate bune și foarte bune", a declarat Andreea Adam, antrenorul Clubului Fantezia.

De la Beija Flor, cel mai bun rezultat a fost obținut de perechea Mihai Ciolan - Dalia Tenie, care a obținut primul loc la Clasa D Standard 16-35 ani, locul 2 la secțiunea Latino, în timp ce la Open Basic a fost pe locul 5 la Standard, respectiv, pe locul 7 la Latino. Celelalte rezultate obținute de sportivii antrenați de Iulian Tenie au fost: Robert Avram - Alexia Codrescu, locul 4 la Open Basic Latino 12-15 ani și Sorin Hurmuzache - Delia Dublea, locul 6 la Clasa D 12-13 ani.

Altfel, peste două săptămâni (13-14 octombrie), la Sala Sporturilor din Galați va avea loc "Memorialul Daniel Nechita", eveniment organizat în colaborare de Fantezia și Beija Flor.

Citit 1383 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Septembrie 2018 18:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.