Oțelul, victorie în derbiul etapei în Liga a III-a
Foto: Sonia Baciu

Oțelul, victorie în derbiul etapei în Liga a III-a
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

UPDATE: SC Oțelul a câștigat, scor 2-1, în fața formației CSM Focșani, în derbiul etapei a 8-a din Liga a III-a. Pentru gălățeni au înscriș Puțanu (min 12) și Cârjan (min 85). 


 

SC Oțelul Galați va întâlni, astăzi, de la ora 17,00, pe stadionul Oțelul, formația CSM Focșani 2007, într-o partidă ce va conta pentru etapa 8 a Ligii 3.

CSM Focșani este una dintre principalele contracandidate la titlu, în acest an, ”care are în componență un lot stabil, ce joacă împreună de trei-patru ani, omogen, puternic. Dar, fără modestie spun, prin calitatea individuală a jucătorilor, valoarea noastră este mult mai mare și nu cred că vom avea probleme până la finalul campionatului”, a declarat Vali Ștefan, managerul general al echipei gălățene la ProFm Lider FM.

Oțelul Galați este lider în clasamentul Seriei 1, cu 19 puncte acumulate în cele șapte partide, și cu una dintre cele mai bune defensive din campionat, cu un singur gol primit, în etapa trecută, cu Șomuz Fălticeni (5-1). ”Este foarte important, ca să devenim puternici era nevoie să trecem și prin această fază, să primim gol, ba chiar să fim conduși. M-a bucurat că ne-am adus cu picioarele pe pământ. Mi-a plăcut atitudinea pe care am avut-o și vreau să o văd și în continuare, atitudinea de profesioniști, de colegialitate”, a completat Vali Ștefan. Altfel, CSM Focșani vine după un egal obținut în fața celor de la Sporting Liești și ocupă locul 4 în clasamentul seriei, cu 15 puncte, având în palmares 4 victorii și 3 egaluri, fără să cunoască până acum gustul înfrângerii, golaveraj 9-3. 

Lieştiul, trei puncte şi nimic altceva

Sporting întâlneşte astăzi Foresta Suceava, o echipă aflată cu trei locuri mai sus în clasament şi cu trei puncte în plus. Acest lucru nu-i sperie pe elevii lui Ionuţ Niculcea, care are un singur obiectiv, victoria şi un loc cât mai confortabil în clasament. De la egalul de la Focşani din etapa precedentă, cu echipa de pe locul 3, lieştenii s-au antrenat cu toată seriozitatea şi sunt hotărâţi să nu facă economie de efort pentru a-şi îndeplini acest obiectiv. Echipa aliniată va semăna mult cu cea care a făcut egal la Focşani: Vădeanu - Stancu, Maftei, Manea, Dima - Munchiu, Constantinescu (Oană) - Iancu, Mihu, Dănăilă (Bahnaşu) - Ticămucă (Alin Nica).

Citit 3591 ori Ultima modificare Sâmbătă, 13 Octombrie 2018 23:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.