Baschet. CSM Phoenix CSU, încă o victorie

Baschet. CSM Phoenix CSU, încă o victorie
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Echipa de baschet masculin CSM Phoenix CSU a câștigat, scor 93-48, în fața formației Agronomia București în meciul disputat duminică, în deplasare, contând pentru etapa a cincea a Ligii Naționale - Grupa C. Pentru gălățeni este a patra victorie consecutivă în acest sezon, semn că echipa condusă de muntenegreanul Dragan Radovici este tot mai închegată și dornică de a câștiga grupa, obiectivul propus la începutul campionatului.

Cel mai bun jucător al echipei gălățene în meciul cu Agronomia a fost Vlad Corpodean (foto), care a reușit un nou ”doble-double”, cu 18 puncte, 14 recuperări și 6 pase decisive. Ceilalți realizatori de la CSM Phoenix CSU au fost: Miller, 18 puncte, 3 recuperări și 8 ”assists”; Voinescu 15 p, 4 r, 3 a; Perovici 13 p, 10 r, 1 a; Dukici 11 p, 3 r, 2 a; Stan 8 p, 13 r; Vlad 5 p, 1 r, 3 a; Grecu 3 p; Giangu 2 p, Patko 1 recuperare și o pasă decisivă.

În urma acestui rezultat, gălățenii au urcat pe locul al doilea, cu 9 puncte, la un singur punct în spatele liderului grupei, CSM Tg. Mureș, și la egalitate cu ACS Tg. Jiu.

În etapa viitoare, CSM Phoenix CSU va juca, mâine, de la ora 18.00 pe teren propriu, cu bucureștenii de la CN ”Aurel Vlaicu” (locul 9, cu 5 puncte).

Accesul publicului la meci se face pe bază de bilet, ce poate fi achiziționat, la prețul de 5 lei, de la casa de bilete a Sălii Sporturilor ”Dunărea”.

Citit 797 ori Ultima modificare Luni, 05 Noiembrie 2018 17:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.