A patra oară n-a mai mers, deşi s-a luptat şi sperat până în ultimile secunde
Foto: Iulia Kelt

A patra oară n-a mai mers, deşi s-a luptat şi sperat până în ultimile secunde
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Echipa de hochei CSM „Dunărea” Galaţi a pierdut prima partidă de la Cupa României, derbiul cu formaţia Corona Braşov, scor 3-4, rămânând fără şanse la calificarea în finală, cel puţin teoretic.

Corona a marcat prima în minutul 4, iar echipa gălăţeană a replicat repede, egalând peste două minute prin Neznamov. Meciul a părut că se înclină spre formaţia gălăţeană la scurt timp după prima pauză, CSM „Dunărea” ajungând să conducă cu 3-1 în minutul 24 (marcatori Baskov şi Emelianenko). Însă, Corona a răspuns la fel de repede, a egalat în trei minute şi a trecut în avantaj în minutul  37. Din acel moment, deşi echipa din Galaţi nu a jucat deloc rău, Corona Braşov a reuşit să reziste până la final cu  un joc defensiv excelent, care nu a permis celor de la CSM „Dunărea” să aibă prea multe ocazii de a egala.

Astfel, Corona Braşov câştiga pentru prima dată în acest sezon, în clasicele 60 de minute, în faţa formaţiei gălăţene. În anterioarele trei întâlniri, toate în campionat, CSM „Dunărea” câştigase de două ori şi o dată a fost egal, cu victorie în repriza suplimentară pentru Corona.

Pentru echipa din Braşov, calificarea în finala Cupei României pare asigurată, fiind greu de crezut că se poate împiedica în meciurile cu Steaua şi Marton Aron Sândominic, formaţii care în campionat au arătat că nu au potenţial să poată furniza o surpriză de asemenea proporţii. (Marian Căpăţînă)

CSM ”Dunărea”, al doilea meci la Cupa României

Echipa de hochei CSM "Dunărea" Galați va juca joi, 20 decembrie 2018, de la ora 19,30 (Cârța), cu formația ACSH Marton Aron Sândominic, în al doilea său meci din grupa B a "Cupei României". Cele două formații nu s-au confruntat în acest sezon, "dubla" lor programată iniţial pentru octombrie fiind amânată până la o dată ce va fi stabilită ulterior.

Vineri, de la ora 15,30, CSM "Dunărea" Galați va juca împotriva formației Steaua (la Ciuc), pe care gălățenii au învins-o în toate cele patru meciuri disputate: 8-1 și 9-3, acasă, în octombrie, respectiv 7-4, 9-1, în deplasare, acum două săptămâni.

În cealaltă grupă sunt formațiile: HC Miercurea Ciuc, ACS Gheorgheni și Sportul Studențesc.

Prima clasată din fiecare grupă se va califica în finala programată pe 23 decembrie, la Ciuc. (Sonia Baciu)

Citit 1180 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Decembrie 2018 22:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.