BASCHET. CSM Phoenix CSU își joacă intrarea în Grupa Galbenă

BASCHET. CSM Phoenix CSU își joacă intrarea în Grupa Galbenă
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Baschetbaliștii de la CSM Phoenix CSU se află în fața celui mai important examen din acest sezon, câștigarea grupei C și continuarea luptei pentru unul dintre cele două locuri din play-off-ul Ligii Naționale.

Cu un parcurs fără cusur, cu 16 victorii consecutive, sportivii gălățeni antrenați de Dragan Radovici vor juca, astăzi, ora 17.00, pe teren propriu, cu formația ASC Tg. Jiu (locul 4, 28 de puncte) pentru primul loc din grupă. În turul seriei, gălățenii s-au impus cu scorul 82-77. CSM Phoenix CSU se află la egalitate (33 de puncte) cu ocupanta locului secund, CSM Tg. Mureș, departajarea făcându-se la rezultatele directe dintre cele două echipe. În meciul din această seară, gălățenii nu au voie să face niciun pas greșit, mai ales în contextul în care mureșenii vor juca împotriva ultimei clasate, Universitatea Cluj, echipă ce are o singură victorie.

”Avem nevoie de sprijinul fanilor noștri, mai mult decât la celelalte meciuri. Acest joc nu va fi deloc facil, dar cu susținerea lor vom putea trece mai ușor în următoarea fază a campionatului. Acesta este ultimul meci din Grupa C și vrem să fie al nostru”, a declarat americanul Phillip Miller, unul dintre jucătorii de bază ai echipei CSM Phoenix CSU.

Dacă vor câștiga meciul și seria, gălățenii vor juca, începând de săptămâna viitoare, în Grupa Galbenă, alături de ocupantele locurilor 7 și 8 din prima grupă valorică, Steaua și Dinamo, respectiv de primele trei clasate din cea de-a doua grupă valorică, CSO Voluntari, CSM Mediaș și ABC Athletic Constanța.  

Intrarea la meciul din această seara se face pe bază de bilet ce va putea fi procurat de la casa de bilete a Sălii Sporturilor, cu o oră înainte de începerea jocului. Prețul biletelor variază în funcție de poziția locurilor: 30 lei (fotolii), 20 lei (sector B, plus primul rând din sectorul A, respectiv, sectorul C), 5 lei intrarea generală, în timp ce juniorii care practică baschetul au acces gratuit.

 

Citit 1138 ori Ultima modificare Vineri, 11 Ianuarie 2019 18:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.