CSU Belor, start cu stângul în returul Diviziei A1

CSU Belor, start cu stângul în returul Diviziei A1
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

CSU Belor a pierdut, scor 0-3 (-11, -20, -10), în fața vicecampioanei europene, Volei Club Alba Blaj, în primul meci al returului Diviziei A1 de volei feminin. Partida s-a disputat la Galați, iar miercuri, de la ora 12.00, va avea loc jocul din cadrul fazei secunde a ”Cupei României”, unde cele două echipe vor fi din nou adversare.

Dacă primul set a fost dominat în totalitate de blăjence, actul secund a fost extrem de echilibrat, cele două echipe au mers ”cap la cap”, dar gălățencele nu au reușit să mențină ritmul și pe finalul setului, cât să ofere o surpriză publicului prezent la sală.

”Ne așteptam la un astfel de rezultat. Normal că ne doream victoria, dar trebuie să fim realiste. Sunt mulțumită de prestația fetelor, chiar s-a văzut că ne dorim mai mult. Cred că ne-a motivat ceva mai mult în această vacanță de iarnă și ne dorim să terminăm mai bine decât în tur”, a declarat Ramona Postea, jucătoarea venită în acest sezon la CSU Belor.

În ceea ce privește meciul din Cupă, Postea a precizat că au văzut jocul de azi și că speră la o evoluție mai bună.

În etapa următoare din campionat, CSU Belor va juca în deplasare, cu CSM Târgoviște. Gălățencele se află pe ultimul loc în clasament, reușind până acum să câștige un singur set, în confruntarea cu Dinamo, de la finalul lui noiembrie. 

Citit 812 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Ianuarie 2019 10:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.