Culoar spre semifinale pentru United. Tragere la sorţi favorabilă pentru "Cupa României"
Foto: Sonia Baciu

Culoar spre semifinale pentru United. Tragere la sorţi favorabilă pentru "Cupa României"
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În urma tragerii la sorţi din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, au fost stabilite meciurile din optimile de finală ale "Cupa României" la futsal. Echipa gălăţeană United va juca, în deplasare, împotriva formației din liga secundă KSE Tg. Secuiesc. Şi în sferturi va fi un adversar accesibil pentru United, învângătoarea meciului dintre Gloria Buzău şi Inter Gheorgheni.

"Se putea și mai rău. Cred că ne avantajează tragerea la sorți, în ideea în care în optimi jucăm cu KSE și, chiar dacă este în deplasare, este una cu un drum relativ scurt. Putem spune că avem șanse mari să jucăm în turneul final (n.r. - Final Four), mai ales că în sferturi avem ca adversare echipe mai slabe (n.r. - Gloria Buzău, locul 8 în Liga 1 sau Inter Gheorgheni - Liga 2)", a declarat Cristian Ștefu, directorul executiv al clubului United.

Celelalte meciuri din "optimi" sunt: Imperiat Wet Miercurea Ciuc - Informatica Timișoara (deținătoarea trofeului), Bukovina Vicov - Futsal Klub Odorheiu Secuiesc, CFF Clujana Cluj-Napoca - Autobergamo Deva, Fortius 2014 Buzău - Futsal Club Dunărea Călărași, Kereszthegy Remetea - Futsal Ceahlăul Piatra Neamț, CSM Tg. Mureș - Futsal Poli Iași și Inter Gheorgheni - SCM Gloria Buzău. Meciurile se vor disputa într-o singură manșă, în perioada 9-12 februarie. Partidele din cadrul sferturilor de finală se vor disputa în perioada 23-26 februarie, pe terenul echipei din divizia inferioară.

În perioada de pauză competițională, vicecampioana United a făcut și câteva modificări în lot, schimbări care să îi permită să își atingă obiectivul din acest sezon, titlul de campioană. Astfel, meciurile următoare vor fi abordate cu doi căpitani de națională: Mimi Stoica (România), venit de la Informatica Timișoara, respectiv, Neto Caraúbas - naționala de futsal clasic a Braziliei. Din lotul cu care au pornit în actualul sezon nu mai fac parte doi jucători străini, portughezul Coco și brazilianul Rafinha, care și-au reziliat contractele, pe cale amiabilă.

Altfel, primul meci din acest an va avea loc sâmbătă, la Sala Sporturilor "Dunărea", când United va întâlni formația Bukovina Vicov. Partida, care contează pentru etapa a 13-a din Liga 1, se va disputa începând cu ora 17.00, iar intrarea publicului se va face pe bază de bilet - 5 lei.

Citit 781 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.