CSM "Dunărea", punct luat eroic la Miercurea Ciuc! În repriza a treia a rezistat cu şapte eliminări!

CSM "Dunărea", punct luat eroic la Miercurea Ciuc! În repriza a treia a rezistat cu şapte eliminări!
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

UPDATE: Starea de sănătate a lui Kiricenko este mai puţin gravă decât s-a crezut imediat după meci. Din fericire, nu este vorba de fractură, ci mai degraba de o contuzie puternică, urmând să fie supus unou noi investigaţii medicale la întoarcerea echipei în Galaţi. 


Echipa de hochei CSM „Dunărea” Galaţi a rămas neînvinsă în obişnuitele trei reprize şi după meciul de miercuri, din deplasare, cu SC Miercurea Ciuc, singura formaţie din campionat pe care nu o întâlnise până acum. După clasicele 60 de minute scorul a fost 4-4, iar SC Miercurea Ciuc a reuşit să se impună cu un gol înscris după 2 minute şi 55 de secunde din repriza de prelungiri. Astfel, echipa gălăţeană a obţinut un punct din acest joc extrem de intens şi de tensionat.

SC Miercurea Ciuc a condus cu 2-0, CSM "Dunărea" egalând înaintea primei pauze prin Zagidulin (pase Neznamov, Butuchnov) şi Kiricenko (Igor Fefelov, Baskov). Echipa ciucană a înscris prima şi în repriza secundă, iar cea din Galaţi a replicat prin reuşita lui Rybalko. După primele două reprize, raportul şuturilor a fost 30-17 în favoarea echipei din Galaţi!

CSM Dunărea a trecut prima dată la conducere pe tabelă în minutul 8 din a treia repriză (marcator Neznamov), iar de acolo a fost o luptă eroică în apărare, dusă mai tot timpul în inferioritate numerică. În aceasta a treia parte a meciului, împotriva echipei gălăţene s-au dictat nu mai puţin de şapte eliminări (gazdele, doar două). Formaţia harghiteană a egalat când mai erau 10 minute, cei de la CSM „Dunărea” reuşind apoi să reziste cu 4-4 până la finalul reprizei. În ultimele secunde, echipa gălăţeană a trimis pucul în bară!

Joi va avea loc a doua partidă de campionat dintre cele două formaţii, tot de la ora 18.30.

Punct plătit scump

În partida de la Miercurea Ciuc, echipa gălăţeană a suferit o mare pierdere: Kiricenko, unul dintre hocheiştii de bază, a fost dus de urgenţă la spital, acesta suferind o fractură la coaste!

Citit 1538 ori Ultima modificare Joi, 17 Ianuarie 2019 14:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.