HANDBAL. Încep returul pe teren propriu

HANDBAL. Încep returul pe teren propriu
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Echipa feminină CSM Galaţi speră să-şi redreseze situaţia din clasament, una critică acum, în partidele din returul Ligii Naţionale. Prima dintre acestea este programată pe teren propriu, duminică, de la ora 17,00, cu Minaur Baia Mare.

Chiar dacă Minaur este o nouă promovată, la această formaţie s-a investit puternic şi astfel a devenit una dintre echipele redutabile ale campionatului. Totuşi, echipa gălăţeană are motive să-şi pună speranţe în acest meci, cifrele statistice fiind încurajatoare: deşi este pe locul patru, formaţia din Baia Mare nu este o forţă în partidele din deplasare, având un singur succes în meciurile de pe teren străin din turul campionatului.

De partea cealaltă, echipa antrenată de Valeriu Costea nu a câştigat niciun meci din ultimele şase şi a ajuns pe singurul loc retrogradabil. În turul campionatului, CSM Galaţi nu a reuşit decât o singură victorie şi a înregistrat două rezultate de egalitate.

Handbalistele de la CSM Galaţi încă mai cred că pot evita retrogradarea. „Suntem demoralizate, dar trebuie să ne ajutăm una pe cealaltă să luăm un punct sau chiar trei puncte. Nici nu mai contează cum, important este doar să urcăm în clasament, să nu retrogradăm direct. Sper şi cred în noi, pentru că ştim că putem juca mai bine şi sigur vom face câteva surprize, în special când vom juca pe teren propriu”, a spus Elena Livrinkj. Şi extrema Lăcrămioara Cîlici încearcă să rămână încrezătoare, în pofida parcursului foarte slab din tur: „Ne dorim ca în retur să aducem cât mai multe puncte, se poate lucrul acesta, sunt multe meciuri de jucat. Sperăm să ajungem la baraj, trebuie să ne mobilizăm pentru a reuşi. Îmi doresc din tot sufletul să ne revenim şi să aducem cât mai multe puncte”.

În partida cu Minaur Baia Mare este aproape sigur că se va prelungi absenţa interului Cristina Andriţa, accidentată la genunchi.

După această etapă, CSM Galaţi va pleca la Zalău, apoi va reveni pe teren propriu pentru partida cu CSM Bucureşti.

 

Citit 1872 ori Ultima modificare Vineri, 25 Ianuarie 2019 18:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.