HANDBAL | CSM Galați, meci facil în optimile Cupei României
Foto: Sonia Baciu

HANDBAL | CSM Galați, meci facil în optimile Cupei României
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

FR Handbal a stabilit programul partidelor din faza optimilor de finală ale Cupei României, iar CSM Galați va juca împotriva unei echipe din eșalonul secund, Steaua București. Meciul, eliminatoriu, se va disputa în jurul datei de 17 martie, pe terenul echipei bucureștene. Steaua se află pe locul 5 din opt formații, cu 10 victorii din cele 21 de partide disputate.

CSM Galați s-a calificat după victoria, scor 24-22, în fața formației Minaur Baia Mare. Echipa gălățeană se află într-o situație extrem de delicată în clasamentul Ligii Naționale, pe ultimul loc, cu numai 5 puncte. Daciana Balaban, coordonatoarea echipei CSM este mulțumită de tragerea la sorți, considerând acest meci unul de onoare. ”A fost o tragere la sorți destul de norocoasă. Întâlnim o echipă de divizie și sperăm să facem un joc frumos care să ne dea încredere în vederea meciurilor din campionat. Luăm meciul acesta în serios și vrem să ne respectăm în primul rând pe noi.Trebuie să demonstrăm că ne dorim să rămânem în Liga Națională și fiecare meci pentru noi este o luptă de onoare”, a declarat Daciana Balaban Curtean.

Celalalte meciuri din ”optimi” sunt: FC Argeș - SCM Rm. Vâlcea, AHCM Slobozia - HC Dunărea Brăila, CSU Universitatea de Vest Timișoara - CSM București, HC Zalău - SCM Gloria Buzău, CSM Tg. Mureș - CSU Cluj Napoca, Rapid - Gloria Bistrița Năsăud și Dinamo Bitcoin București - Măgura Cisnădie.

Până atunci, în campionat, CSM Galați (aflată pe ultimul loc) va juca, pe 23 februarie, pe teren propriu, cu formația Corona Brașov (locul 5).

Citit 1144 ori Ultima modificare Marți, 19 Februarie 2019 12:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.