Şi-a muştruluit zdravăn coechipierele! Reacţie dură a căpitanului echipei CSU Galaţi
Foto: Sonia Baciu

Şi-a muştruluit zdravăn coechipierele! Reacţie dură a căpitanului echipei CSU Galaţi
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Formaţia feminină CSU Belor are doar un singur set adjudecat în prima ligă, în 12 partide disputate, iar căpitanul echipei, Anamaria Berdilă, a răbufnit după ce s-a pierdut şi meciul cu CSM Lugoj, certându-şi public coechipierele pentru atitudinea avută.

Anamaria Berdilă n-a mai suportat încă un eşec cu 0-3 şi a spus că una din cauze o reprezintă lipsa de implicare totală a unora dintre coechipiere, fără a face şi nominalizări. "Jocul de volei este unul colectiv, în care există o interdependența între cele șase jucătoare. Două jucătoare nu pot face diferența într-un angrenaj de șapte, împreună cu liberoul. Este nevoie de toate, pentru a juca la capacitate maximă. În primul rând, să arate o dorință de joc. Categoric este și puțină blazare, simt că unele dintre colege nu realizează pentru ce au venit aici, parcă nu și-au dat seama care este scopul lor. Nu ne-am așteptat la început de campionat să se ajungă în această situație și fiecare din noi suntem trase la răspundere pentru jocul slab pe care îl prestăm ca echipă", a spus Anamaria Berdilă, după cea mai recentă înfrângere, pe teren propriu, cu echipa din Lugoj.

Aceasta s-a declarat extrem de dezamăgită, mai ales că această partida era ţintită de mult ca fiind cea în care se pot obţine primele puncte. "Nu știu dacă supărată este cuvântul care m-ar caracteriza acum, mai degrabă dezamăgită. Noi am avut o discuție înainte de meci, am avut o strategie foarte bine pusă la punct, dar nu s-a respectat nimic. Ne-a oferit avânt jocul bun făcut cu echipele tari și chiar am crezut în această victorie, dar...", a mai spus căpitanul gălățencelor.

Cu cel mai mic număr de echipe aflate în competiție din istoria voleiului feminin românesc, în acest sezon niciuna dintre cele opt echipe rămase în campionat nu va retrograda. În acest context, în care echipa nu reușește să intre într-un ritm competitiv, obiectivul echipei gălățene s-a modificat, devenind unul care nu mai are vreo legătură cu situaţia din clasament. "Să nu ne accidentăm. Din păcate, acesta este obiectivul până în final", a completat Anamaria Berdilă.

CSU Belor Galați va juca, sâmbătă (ora 14.00), în deplasare, cu Dinamo București (locul 6), echipă în fața căreia gălățencele au reușit să câștige singurul set din acest sezon.

Citit 1494 ori Ultima modificare Joi, 21 Februarie 2019 12:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.