Alexandrina Soare, noul antrenor al CSM Galați
Foto: CSM Galați

Alexandrina Soare, noul antrenor al CSM Galați
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Situația echipei de handbal a CSM Galați, cu o singură victorie după 15 etape, a adus prima schimbare majoră pe banca tehnică. Astfel, Valeriu Costea, cel care a preluat echipa și a promovat-o în prima ligă, a fost înlocuit cu Alexandrina Soare. ”În viața unui club se ivesc momente când e nevoie de o schimbare, astfel că și CSM Galați a ajuns în situația în care s-a considerat a fi necesară o schimbare pe banca tehnică a echipei de handbal senioare. Așadar, de comun acord, a fost reziliat contractul cu Valeriu Costea, căruia îi mulțumim și pe această cale pentru efortul depus, de la cârma echipei de handbal senioare. Totodată, i-a fost propus să rămână în cadrul clubului la nivelul grupelor de copii și juniori. Noul antrenor al echipei de handbal senioare de la CSM Galați este începând de astăzi Alexandrina Soare, o antrenoare gălățeancă experimentată, care a condus echipa de Junioare I a clubului nostru până acum în actualul sezon. Îi urăm mult succes și pe această cale și ne dorim să reușim împreună să îndeplinim obiectivul stabilit”, se arată în comunicatul CSM Galați.
Alexandrina Soare a mai pregătit în Liga Națională: HC Oțelul, HC Danubius, Remin Deva, HCM Roman și HC Dunărea Brăila. Gălăţeanca a stabilit, în 1998, o premieră naţională, după ce a fost numită, concomitent, antrenor principal la HC Oţelul Galaţi şi la selecţionata de junioare a României.
Altfel, primul meci cu Alexandrina Soare pe banca CSM Galați va fi sâmbătă, de la ora 17,00, la Sala Sporturilor Dunărea, cu Corona Brașov.

Citit 4027 ori Ultima modificare Vineri, 22 Februarie 2019 12:29

3 comentarii

 • postat de Scimbarea trebuie sa fie radicala
  Sâmbătă, 23 Februarie 2019 01:56
  86.124.204.***
  Miscarea la handbal,baieti si fete trebuie sa fie radicala.Un om, tip Florin Nini, dar pentru handbal trebuie sa revolutionize totul.Si asa pe Nini il regretam,si-mi pare rau ca cineva si-a batut joc.
  0
  6
  Raportează
 • postat de marius
  Vineri, 22 Februarie 2019 18:45
  79.116.109.***
  Da dom presedinte nu ne lasa si el. Marile realizari din prima liga ale lui, au fost sa retrogradeze
  0
  6
  Raportează
 • postat de valy
  Vineri, 22 Februarie 2019 12:54
  193.231.148.***
  schimbarea trebuia sa vina de la inceputul sezonului avand in vedere cu sa chinuit echipa si sezonul trecut
  0
  7
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.