Lucian Bute s-a retras oficial

Lucian Bute s-a retras oficial

Pagini Românești (Canada)
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Pugilistul Lucian Bute a postat un mesaj pe Facebook în care anunţă că şi-a încheiat cariera, fiind convins că a luat cea mai bună decizie. ”Mi-am încheiat cariera de boxer. Moment emoţionant în viaţa mea, dar sunt ferm convins că am luat decizia cea mai bună pentru mine și familia mea!”, a scris Bute.
Într-o conferinţă de presă susținută la Centre Bell (Montreal), loc de care îl leagă multe amintiri, și în care nu şi-a putut stăpâni lacrimile, Lucian Bute a spus că s-a gândit la retragere încă de când s-a născut fetiţia lui, Ema, în 2017, iar apoi totul a fost clar după naşterea băieţelului, Eric Stephan. ”Nu mai am nimic de dovedit. Mă bucur că sunt sănătos şi mă pot ocupa de familie. Am avut împreună o aventură frumoasă. Plec din acest sport cu capul sus, foarte sus, mulțumit de ce am realizat pentru box. Vă mulțumesc tuturor, mulțumesc Interbox, părinților, soției mele, Elena, prietenilor și, nu în ultimul rând, poporului din Quebec. Mi-ați oferit dragostea voastră și am simțit asta. Vă mulțumesc!”, a încheiat Lucian Bute.
Ultimul meci al lui Lucian Bute a fost în 25 februarie 2017, când a fost învins de columbianul Eleider Alvarez, prin KO, în repriza a cincea. În vârstă de 39 de ani, Lucian Bute îşi încheie cariera cu un bilanţ de 32 de victorii, trei înfrângeri şi o remiză la profesionişti. Bute a deţinut titlul mondial IBF în perioada octombrie 2007 - mai 2012.

Citit 1105 ori Ultima modificare Joi, 21 Martie 2019 15:49

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro