United a încheiat sezonul regulat cu victorie
Foto: Sonia Baciu

United a încheiat sezonul regulat cu victorie
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

UPDATE: United a încheiat sezonul regulat cu o victorie, după ce a câștigat, scor 3-1, în fața formației Dunărea Călărași. Golurile gălățenilor au fost marcate de Neto (min 4), Crăciun (31) și Araujo (37). Cu acest rezultat, gălățenii s-au calificat în grupa semifinală cu 3 puncte. În play-off, United este în grupă cu Autobergamo Deva (1 punct) și FK Odorheiu Secuiesc (zero puncte).

Faza a doua a campionatului va începe în weekend, când United va juca, în deplasare, la Odorheiu, ca apoi, să joace pe teren propriu, cu Autobergamo (6 aprilie). Cealaltă grupă semifinală este formată din Imperial Wet (3 puncte), Dunărea Călărași (1 punct) și Informatica Timișoara (zero puncte). Ultimele meciuri din cele două grupe se vor disputa în 4 mai.


Vicecampionii de la United Galați vor juca, astăzi (ora 18,00), pe teren propriu, cu Dunărea Călărași, în ultimul meci din sezonul regulat al Ligii I de futsal. Înaintea acestei partide, United se află la egalitate (40 de puncte) cu Imperial Wet Miercurea Ciuc, în timp ce Autobergamo Deva are 42 de puncte, în urma victoriei la ”masa verde” ca urmare a neprezentării la meci a celor de la Poli Iași. Astfel că partida de astăzi este una extrem de importantă pentru faza secundă a campionatului, a play-off-ului, gălățenii antrenați de Florin Ignat au nevoie de victorie pentru a putea intra în grupa semifinală cu cel mai bun punctaj.  

Celelalte partide din această ultimă etapă urmau să se joace ieri: FK Odorheiu Secuiesc - Imperial Wet Miercurea Ciuc și Bukovina Vicov - Clujana Cluj Napoca, iar sâmbătă, Informatica Timișoara s-a impus, scor 5-3, în fața formației Gloria Buzău.

Pentru United și Dunărea Călărași este a doua confruntare directă în numai opt zile, după finala ”Cupei României”, adjudecată de cei de la Dunărea, scor 2-1.

Citit 1215 ori Ultima modificare Marți, 26 Martie 2019 10:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.