Demitere şi demisie! Decizii importante la Oţelul după umilinţa de la Buzău

Demitere şi demisie! Decizii importante la Oţelul după umilinţa de la Buzău
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

UPDATE, ora 10:50: SC Oţelul a oficializat plecarea antrenorului principal Alin Pînzaru. "Clubul nostru și antrenorul Alin Pînzaru au convenit, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale. Conducerea executivă a SC Oțelul Galați și antrenorul principal al echipei, Alin Pînzaru, au decis, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale dintre cele două părți. Clubul nostru îi mulțumește public fostului tehnician oțelar pentru activitatea pe banca tehnică a echipei și îi urează mult succes mai departe în carieră", se spune într-un comunicat al clubului.

De pregătirea echipei se vor ocupa în continuare Tudorel Pelin (antrenor secund), Iulian Olteanu (antrenor cu portarii) și Ionel Tămășanu (preparator fizici).


Conform aşteptărilor, pierderea partidei de la Buzău, cu SCM Gloria, la un scor umilitor (5-0) n-a rămas fără urmări în ceea ce priveşte conducerea echipei de fotbal SC Oţelul Galaţi.

Antrenorul principal Alin Pînzaru a fost demis, decizie anunţată jucătorilor în vestiar de către directorul general Valentin Ştefan. De altfel, antrenamentul de luni a fost condus de antrenorul secund Tudorel Pelin.

Totodată, Valentin Ştefan le-a spus jucătorilor că şi el va pleca din club, urmând să renunţe la postul de director general.

În cursul zile de astăzi este aşteptat anunţul oficial al clubului referitor la cele două importante decizii.

Citit 5026 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Martie 2019 10:39

5 comentarii

 • postat de din sudor nu faci manager sportiv
  Marți, 26 Martie 2019 19:21
  90.95.115.***
  demisia trebuie inaintata de managementul clubului. a doua promovare ratata si managementul e cel mai bun. ha, ha.
  2
  8
  Raportează
 • postat de pessi
  Marți, 26 Martie 2019 16:16
  90.95.50.***
  puneti naibii lacat pe usa si inchideti mizeria, oricum fotbalul din tara asta este mort. Va pacalesc canalele de sport ca ar fi altfel, sincer, puteti privi mai mult de 2 minute fotbal romanesc? Indiferent ce liga, indiferent ce echipe? Si-atunci..
  3
  15
  Raportează
 • postat de FORTZA OTELUL!
  Marți, 26 Martie 2019 14:54
  81.12.149.***
  Ăsta e şi rezultatul neimplicării celorlalţi oameni de afaceri din Galaţi!
  Cu jucători de doi lei nu poţi face performanţe. Trebuie analizat acest meci, recunoscută diferenţa de valoare şi acţionat în prealabil.
  Situaţia era oarecum previzibilă de la finalul turului.
  Tot la fel ne trebuie şi un management, dar şi un devotament mai performant!
  2
  11
  Raportează
 • postat de pentru fan FC Otelul Galati
  Marți, 26 Martie 2019 11:27
  62.217.243.***
  Nu are sens ce zici. In primul rand, clubul a avut multe denumiri, CF, FC iar acum SC. Clubul nou infiintat este unul si acelasi mentionat de tine, detine palamaresul si toate trofeele.
  12
  14
  Raportează
 • postat de fan FC Otelul Galati
  Marți, 26 Martie 2019 11:11
  138.21.12.***
  Oare ce anume este necurat (si/sau neprofesionist) la SC Otelul Galati de se pleaca pe capete?
  Pacat de Alin Pinzaru si de Vali Stefan. Vorba ceea, din rahat nu faci bici. Daca jucatorii sunt petarde si cumparati la pret redus, niciun antrenor nu poate face treaba cu ei.

  La mine pe birou am o poza cu sigla FC Otelul Galati, cu anul de gratie 1964. Clubul actual, al suporterilor ('SC'), nu are nicio treaba cu ceea ce a insemnat Otelul.
  Chiar si asa, doresc celor care raman in club si care doresc cu adevarat binele acestui club al suporterilor (nu vorbim doar de FC Otelul Galati) sa treaca peste acest moment dificil, sa ridice capul din pamant si sa o ia de la capat sezonul urmator. Despre asta este vorba in sport, sa te ridici atunci pierzi si sa continui.
  7
  20
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.