Valul demisiilor a ajuns şi la Lieşti

Valul demisiilor a ajuns şi la Lieşti
Jucătorii de la Sporting şi-au dezamăgit crunt antrenorul
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

În etapa a cincea din returul Ligii 3, Oţelul a câştigat, scor 1-0, partida de pe teren propriu cu Bucovina Rădăuţi, în timp ce Sporting Lieşti a cedat, scor 0-2, jocul de acasă cu FC Botoşani II, eşec în urma căruia antrenorul principal al lieştenilor a renunţat la conducerea echipei.

Valul demisiilor din fotbalul gălăţean, pornit la Oţelul de cele ale membrilor Consiliul Director, apoi cea anunţată jucătorilor de directorul general Valentin Ştefan şi despărţirea de antrenorul Alin Pînzaru, a ajuns şi la Lieşti.

Sporting (locul 7) a avut ocazia de a reveni în zona obiectivului, primele cinci locuri, în faţa unui adversar din partea inferioară a clasamentului, formaţia secundă a celor de la FC Botoşani, care se afla pe antepenultimul loc, însă această partidă s-a soldat cu o înfrângere surprinzătoare şi tensiuni în interiorul echipei lieştene.

Sporting a avut cea mai slabă evoluţie din acest sezon şi a pierdut, scor 0-2, golurile fiind înscrise în minutele 22 şi 80, ultimul din penalti.

Ionuţ Niculcea, antrenorul principal al celor de la Sporting, a fost atât de dezamăgit de atitudinea jucătorilor săi în acest meci încât, după joc, le-a transmis că se retrage de la echipă.

Sporting a evoluat în formula: Vădeanu – Dumitru, Maftei, David, Sevastian – I. Cosntantinescu, Manea – Al. Stan, Bahnaşu, Iancu – Dănăilă. Au mai intrat Strelţov şi Radu.

Pelin, victorie la debut

Cealaltă echipă gălăţeană din Seria 1 a Ligii 3, Oţelul Galaţi, a câştigat partida de pe teren propriu cu a treia clasată, Bucovina Rădăuţi, scor 1-0. Acest meci a reprezentat debutul lui Tudorel Pelin ca antrenor principal al formaţiei roşu-alb-albastre şi a fost câştigat în urma golului marcat de Antohi, în minutul 21, care a înscris cu o lovitură de cap din interiorul careului.

Tudorel Pelin a început meciul cu următoarea formulă: Iliescu – Vasile, David, Crihană, Sălăgeanu – Munteanu, Cristea, Bordieanu, Neagu – Antohi, Cîrjan. Au mai evoluat: Iorga, Codreanu, Țicămucă și Rareş Oană.

Fără fundaşi în lot

Antrenorul Tudorel Pelin a trecut cu brio peste o situaţie complicată, fiind nevoit să abordeze partida cu Bucovina fără a avea în lot vreun jucător specializat pe postul de fundaş central. Robert Moglan şi Ghiocel s-au accidentat în jocul precedent, iar Puţanu este în recuperare după o intervenţie chirurgicală. Singurul fundaş central apt de joc era Daniel Marius Gâţă, care în paralel încearcă, cu acordul clubului, să facă carieră şi în arbitraj, iar din această postură a fost delegat ca asistent la meciul din aceeaşi zi din Seria 5, dintre Cetate Râşnov şi ACS Tg. Mureş. În această situaţie, Pelin i-a folosit în zona centrală a defensivei pe fundaşul lateral David şi mijlocaşul defensiv Crihană.

Următorul joc al oțelarilor va avea loc pe terenul formației FC Botoșani II, sâmbătă, 6 aprilie, cu începere de la ora 17,00, iar Sporting Lieşti va juca în deplasare cu Şomuz Fălticeni.

CITEȘTE ȘI: Demitere şi demisie! Decizii importante la Oţelul după umilinţa de la Buzău

Citit 2396 ori Ultima modificare Luni, 01 Aprilie 2019 02:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.